Kubratagram00 Kizlar 24. Haftadayim doğuma daha var ama ıslak mendil stokladam kurur mu? Neler almalıyım simdi
Boncukveannsi Kubratagram00 bez ıslak mendil en önemli husus😂 ben 6 haftalıkken 3 lu Dalin ıslak mendil aldım şuan 26 haftalığım hala ıslak mendilim yep yeni 🥰
pinarsabrii Kubratagram00 24. Haftadayım bende. bende ıslak mendil stoğu yapacağım. Arkadaşım ters bir şekilde çekmede gibi bir yerde muhafaza edersen kurumayacagını söyledi. Bende o şekilde yapacağım
fatmaa37demi5 Kubratagram00 size tavsiye ıslak mendil ve bezi de stok yapmayın. Dogumdan sonra deneyerek bakin. Pişik yapabiliyor çünkü. Ben molfix stoklamistim kızıma pişik yaptı elimde kaldı boş yere
_ozlmm Kubratagram00 Ben de ıslak mendil stok yapma taraftarı değilim sonuçta artık marketler de bile sürekli üçlüleri indirime giriyor doğuma yakın öyle de alınabilir indirimli almak isterseniz ☺️
Baymehal Kubratagram00 stok yapmayın derim çünkü bebeğin cildi uyum sağlamayabilir pişik kremi stoğu olabilir başka bişey bilmiyorum 😅
pimpiriklii Kubratagram00 24 lü koli ıslak mendili aldım bebeğime alerji yaptı koli ile duruyor pamuk ile devam ediyoruz bence pamuk stoklayın stoklamadığıma pişman oldum 😥
Fadimegll321 Ben alt silme pamuğu stoğu yapacağım inşallah ıslak mendillere güvenmiyorum saf suyla ıslatır silerim :)