Emine_pektas01 İyi akşamlar arkadaşlar 5 haftalık hamileyim karnım çok şiş oluyor ne yapmam lazım nefes bile almakta zorlanıyorum bazen bide bellim agrıyor böyle olan var mı acaba
2prensesannesiiii Emine_pektas01 iner o canım bi kaç haftaya adet olmuyorsun diye şişkinlik gaz oluyor sonra iniyor sonra bebek büyüyor yine çıkıyor😂
minikmucizemmmmmm Emine_pektas01 aynı dertten muzdaribim gaz sancısı kabızlık şişkinlik 5 6 haftalığız normal heralde ilk haftalarda yaa afedersin bide aşırı kokulu gaz benim🤭😂
2prensesannesiiii Emine_pektas01 tabi yiyebilirsin ben 3.5 aylık gebe gibiydim 5 haftalarda sonra indi şuan çok az çıktı ama şiş değil 10 haftalığım
Emine_pektas01 06Tugba hayır keseyi henüz görmedik doktor kana baktı çok şükür çıktı geçen pazar acile gitmiştim doktor haftaya cumartesi gel bakalım dedı kısmetse yarın inşallah hayırlsıyla kesemizi görmeye gideceğiz Rabbimin izniyle 🤲🧿
Emine_pektas01 2prensesannesiiii teşekkür ederım canım Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasıp eder inşallah 🤲
Gnrtkmk Emine_pektas01 Bende de regl sancısı gibi sancı çekiyorum şişkinlik olmadıda pek ama sancım var arada girip çıkıyor
Gamoos Ben şuan 7 haftalık hamileyim, 5 ve 6 haftada bende de oldu yoğurt ve süt çok şişiriyor. Laktozsuz tercih edebilirsin ben öyle atlattım :)
minikmucizemmmmmm Gamoos ya yoğurt çok yiyorum o mu yapıyor acaba bilemedim ilk hamilelik ilk heyecan her şey tedirgin ediyo bide tüp bebek olunca🥰 sabahları aç karnına kuru kayısı yemeye başlıyım yarın en iyisi yoksa kabızlıkta zorluyor
Emine_pektas01 Gamoos öyle çok yoğurt ve süt yediğim içtiğim olmuyor aslına aksine daha çok rahatlatmıyor mu yoğurt
seyda53 Emine_pektas01 bende de olmuştu hala daha oluyo rezene içiyodum hep tavsiye ederim iyi geliyo
Aysershn44 Emine_pektas01 benimde böyle aşırı gazım varmış doktor keseyi görmekte zorlandı gazlar içerde şeklilden şekile giriyodu ama ben dışardan şişkinlik dışında bi sey yasamıyodum yürüyüş ve magnezyum önerdi
Emine_pektas01 Aysershn44 yarın hastaneye gidecek hayırlısıyla keseyi görmek için bakalım inşallah hayırlısyla görmek nasip olur 🤲
Gamoos minikmucizemmmmmm herkeste aynı mı bilemem ama iki gün yemeyince şişlik yaşamadığımı farkettim sonra laktozsuz ürünleri tercih ettim. Denenebilir bence :) kuru kayısı da yararlı zaten
minikmucizemmmmmm Emine_pektas01 sabah aç karnına kuru kayısı yemeye çalış ben denicem bakalım. Ama şu anda ilk bulantı ve öğürmeyle uyandım umarım gün içinde devam etmez 🥴
Gamoos Emine_pektas01 herkeste aynı etkiyi yapıyor mu bilmiyorum ama bende ki şişliğni sebebi süt ve yoğurtlu :)