Ezelioz Gulsum19 90-75-20-50 en son 226 idi sonrada iğne vuruldum iğneden öncede biyopsi yapılmıştı 🤷🏼♀️
EmineDefneGokce Gulsum19 2 kere yaşadım. İkisinde de 2 kat arttı 3 bin 4 binlerde ameliyata alındım . 2. De de 2 bin küsürdü iğne ile düşürdüler 🙏🏼
Yeniiannecikk Gulsum19 yenilerde yaşadık Geçen sene yaşadığım da hemen kaybettim beta düşmeye başladı bu sene yaşadığımda beta bı düştü bı yükseldi 🥺
EmineDefneGokce Sweet_momy fazla artış gözükür canım 2 kere geçirdim . Az az artan da var benimki gibi 2 kat artıp 3 bin 4 binlere çıkanda
Gulsum19 Ezelioz bende hiç düşüş olmadi ama artış az az oluyor ultrason ve altta muayene yaptı doktor birşey yok dedi tekrar kan vereceğim iki gün sonra acaba yavaş yükselip normal geçiren varmi
Gulsum19 EmineDefneGokce bende yavaş yavas artış oluyor hiç düşüş olmadi birde farklı hastanelerde yaptırdım kan testlerini ondan olabilir mi acaba
EmineDefneGokce Gulsum19 şöyle söyleyim 2 katta artan var ben gibi , az az artan da var . Ancak usg ile anlaşılır dıl gebelik