glsmkll arkadslar bebek kıyafetlerini koymaksızın kese arıyorum ınstagramda yada başka bi yerden uygun fiyata alacağım bi yer varmi
Kkync glsmkll büyük boy buzdolabı poşetlerine koydum ben ayrı ayrı takımlar hazırlayıp . Hem şeffaf içinde ne var görünüyor hem de kullanmadıklarım temiz kalacak 😊
Ayse1608 glsmkll çeyiz malzemesi,kına malzemesi ya da hobi dükkanları oluyor ya canım oralara bak bir
aslhnyz Ankaradaysan çıkrıkçılar,suluhan falan o civarda bulabilirsin canım değilsen de hiç bulamasan bile tül kumaş alıp terzide istediğin ölçülere göre diktirebilirsin ya da ailende dikiş bilen birisi varsa yardımcı olur
Hellobaby glsmkll ben aslında buzdolabı poşetine koyup verecektim bulunca aldım ☺ çok da önemli mi dersen bence degil. Bebek çamaşırı yıkamak için fileler var onları heryerde bulabilirsin canim
Sevdemine Ben english home dan tül kese aldım.aslında yıkama filesi bunlar ama ben bebeğin kıyafetleriyle yıkayıp hastane çantası hazırlıklarında kullandım. Eve döndüğümüzde miniğime çorap, mendil yıkama filesi olarak kullanabilirim. Tanesi 2 liraydı.