Emotion07 Kızlar ilk gebeliğim nişan nasıl birşey oluyor özür dilerim ama az önce banyoda kahverengiyle pembe arası bi akıntım geldi o nişan demek mi lütfen bilen biri yazsın 🙏🏻🤦🏻♀️
1erkekkannesiiii Emotion07 canım evet doğum geliyorum demiş 😂 36 bittiyse gelebilir ama nişan gelir gelmez hemen doğum olmuyormuş suyun gelirse ya da sancın olursa doktora git ama lekelenmeden doktoruna da bahset ne olur ne olmaz
Baharoz Emotion07 belli olmuyotmus benimde bir hafta gecti nisanim geleli hala birsey olmadi ne agri ne suyum geldi doktorum olabilir boyle dedi belki acilmis nisan gelmis kapanmis olabilir dedi oluyo oyle bazen dedi
Kubramuallime Emotion07 hemen doğum başlayabileceği gibi günler sonra yada haftalar sonra da haşlayabiliyormuş endişe etmeyin☺️
Emotion07 Adamiranin__annesi Ya anlam veremedim peki nişan geldikten ne kadar süre sonra doğum oluyor 🙄
Emotion07 Damlaa0658 ya hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah daha sabah kontrole gittim herşey yolunda gözüküyordu 10 gün sonra tekrar gel dedi ☺️
Emotion07 1erkekkannesiiii Teşekkür ederim canım bugün doğurmiyim de ne zaman gelirse gelsin kardeşim evleniyor 😂😂
Emotion07 Baharoz Ya belirsizlik insanı mahvediyor hakkımızda hayırlısı olsun sağlıcakla gelsin bebişler ☺️🙏🏻
Zeynebbarlas Benim nisanim geldi gitdik dokdora cunki planli sezeryan olucakdim.dokdor bakdi suyumda az az geliyomus.sanci baslamadan 37+3de sezeryan yapdilar.artik bebegim 12 gunluk.
Emotion07 Seyma0323 Yok kız düğünü sağ salim atlattık şükür doğurmadım halbuki o kadar oynamıştım 😂😂😂
cennet_aka27 Emotion07 ilk hamileliğim de geldigi günün ertesi doğum yapmıştım 37+1 deyim şu an 36+5 de geldi hala dogurmadim 😅 bekliyorum sancı da yok