Ygzaras Evet kızlar 3 gün önce Doğum yaptım anca yazabildim kısaca anlatıyorum 10 ekim sabahı saat 8 gibi bel agrısıyla uyandım tuvaletim var zannedip tuvalete çıkmaya çalıştım ama fayda etmedi normal herhalde diyip tuvalrtten çıktım eşimin kıyafetlerini ütüledim sonra yattım 10 dakika geçmeden pıt diye bişey açıldı ve suyum geldi korkmayın su gelmesini anlayamam diye öyle bi geliyor ki ayırt etmemek imkansız sonra eşimi kaldırdım geliyorrrr diye😂😂 sakinleşip duşumu aldım 9.15gbi evden çıktık hastane yarım saat uzaklıkta yolda ara ara sancı girdi ama hiç şiddetli değildi hastaneye geldik arabadan indim sancım arttı saat 9.48 de girişim yapıldı muayene oldum ebe kafa görünüyor dedi Doğum başlıyor dedi 10 dakika sonra oğlum dünyaya geldi hani derler ya bi avazda diye tam anlamıyla öyle oldu çok şükür 10 dakikada atlattım Allahım öyle bir yardım ediyor ki 9 ay boyunca bunun için mi korktum dedim kendi kendime baştan sonra herşeyin bi mucize olduğunu bebeğin çıkışını gördüğün an anlıyor insan rabbim çok büyük hiç korkmayın dünyanın en korkak annesi olarak size tavsiyem yanı kısacası 10.10.18 saat 10.10 da dünyaya bir erkek bebeği getirdim❤️❤️❤️❤️ Ve şöyle birşey ekleyim bakımı zor falan diyorlar ya hiç korkmayın zor falan değil 3 gün oldu herşeyde çok güzel gidiyor inanın hamilelik daha zor bana güvenin ve korkmayın güçlü annelerim benim🤗🤗
bezelyem Ygzaras Gözünüz aydın Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin 🤲 Maşallah ne güzel doğum hikayesi benimde 2 haftam kaldı inşallah bende böyle bir avazda doğururum oğlumu 😀
45damlaninannesi Ygzaras bende kızımı böyle kolay dogurdum su an hamileyim cinsiyet belli değil fakat ilk doğumdan daha çok korkuyorum ilk nasıl oldu bitti hatirlamadim bile birden bire baktım odamda prensesimi kokluyorum inşallah bu seferde öyle olur çünkü aşırı derece de korkuyorum bu arada Allah sağlıklı uzun ömürler versin inşallah
Mutlulugummm Benimde Allah nasip ederse haziranda doğumun olcak ben daha çok yeni hamişim 6 haftaligim ama normal istiyorum sezaryenden çok korkan biriyim ameliyat dye sanırım 🤣🤣😂 sağ salim büyüt oglusunu canim ınsaallah darısı basima😘
Ygzaras bezelyem Doğum sırasında bütün annelere dua ettim ben rabbim herkese güzel Doğum nasip eder inşallah
dilanysl Ygzaras Allah razi olsun maşallah size banada böyle bi dogum nasip olur inşallah 2 ay sonra 😍
Hmervekara Ygzaras yaa bende 33 haftalığım kafamda düşünceler ne güzel rahatlattınız Rabbim sağlıkla büyütmenizi nasib etsin 😌 yürüyüş falan yaptınızmı
Ygzaras Hmervekara yaptım canım hiç kendimi salmadım hep kontrol ettim Doğumdan bigun önce 9 aylık gbi ağır yürümüyorsun demişti eşim o kadar hafiftim çok şükür
asoplavix O kadar sevindim ki sizin adınıza 😌 Hayırlı olsun allahım analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah 😇 Darısı biz bekleyenlere olsun 😌
EsraEfe Ygzaras. Hey masallah. Rannim bize de noyle kolay dogum nasip eder insallah. 39+4 te beklemedeyim.gelmiyor benim inatci oglum. Allah saglik sihat dolu izun nir omir nasip etsin yavrunuza
Nurr_1 Ygzaras rabbim analı babalı büyütsün sağlıkla insallah Hayırlı bir evlat olsun size vatanına 🤗 Bişey sor ak istiyorum acaba kolay doğum için extra bişeyler yaptınız mı doğuma yakın
Ygzaras Nurr_1 hiçbişey yapmadım canım sadece ağırlaşmadım ve nerdeyse son güne kadar ilişkiye girdik son 1 hafta girmedik onun etkisi olabilir
Babydr Ygzaras kaçıncı hafta geldi canım Allah analı babalı büyütsün darısı bizim başımıza senin herşeyin tam tıkırında gitmiş su gelmiş sancın sonra açılma herşeyin gelişmiş o an
Papatyali Vay be gerçekten güzel doğurmuşsunuz 😬 maşallah . Sancı açılma suyunuz geldiğinizde neler hissettiniz 🤗 Darısı bizlere 😇
Pelinzade Su geldiğinde ped felan takılıyor mu araba üstümüz su içinde kalmasın 🤗hastaneye gidene kadar akıyor mu