Gizemozcann Kızlar hastanemi değiştirmek istiyorum en yakın hastane esencan. Tecrübe eden oldu mu önereceğiniz Dr var mı ? Doğum süreciniz orada nasıl geçti ?
havvaana Gizemozcann sadece bi defa gittim Esencanda Ayhan Yükselen bey çok iyi doktor ilgili sakin bi doktor giderseniz tavsiye ederim
eylulicten Gizemozcann esencanda ahmet mahmutoglu var. Ankaraya gelmeseydim ona dogum yaptıracaktim. Cok profesyonel ve ilgili bir doktor. Dusuk tehlikem oldugunu bir tek o farketti ve mudahale etti
Alparslanin_annesii Gizemozcann 14 gün önce doğum yaptım ilgi alaka titizlik samimiyet çok iyiydi ben çok memnun kaldım. Doktorum dışardan geldi benim. Sorularınızı yanıtlayan bilirim
Dilarac Alparslanin_annesii eşiniz doğuma girdi mi benim eşim girmek istiyor ondan bende bi türlü soramadım odanız falan nasıldı
Alparslanin_annesii Dilarac odam güneş gören ferah bı odaydi. Eşler girmiyo anestezi doktoru kovitten dolayı izin vermiyor 😔
Sila66 Gizemozcann Anadolu hastanesı bas hekim doktor Hakan kılınç siddetle tavsıye ederim❤️ muayene ücreti 300 pardon ben doktor tavısysı anladım
Yeniannis_ Merhaba melih bestel beye gidiyorum İlgisi de gayet iyi ve memnunum 11 haftalığım Telden de bi sorun olduğunda direk yardımcı olup recete yazıyor ♥️ 300 tl sigortalı 400 tl sigortasız Sigorta 10 gün sigortasız 15 gün muayene günleri