Herkese selammm ☺️ Doğumdan önce burda sürekli hikayeleri okuyordum bende yazayım dedim.. 37.haftanın sonlarında kontrole gttigimde doktor alttan muayene etti 3,4 cm açıklıgım olduğunu söyledi nst de de bir iki sancım çıkmıştı,iki gün sonrasına tekrar çağırdı..Cuma günü sabah 8,5 da gittik tekrar alttan baktı 4,5 cm olmuş açıklıgın dedi ve yatış verdi,bu arada bebeğimin kilosunu 3700 ölçmüştü daha büyükte olabilir demişti bunu da göz önünde bulundurarak kendi sancım olmadıgı için suni verelim dedi baştan istemedim ama bebek büyükse normal zor olur diye düşünürek doktoru dinledim..
Odaya çıkardılar lavman yapıldı bikaç saat sonra suni verildi meryem ana otunu suya koyduk pilates topunda hareket ettim sıcak duş aldm vs sancılarım sıklaştı saat 16:30 gb bebeğimi kucağıma aldım 4100 doğdu, iyiki doktorumu dinlemişim dedim..2 dikiş atılmış sadece,ilk oğlum 3100 gram doğmuştu kendi sancımla daha kolaydı tabi, bu sefer hem büyük oluşundan hem kendi sancım olmadıgından biraz zor oldu ama çok şükür ikimizde doğumdan sonra iyiydik dayanılmayacak bişey değil normal doğumdan korkmayn yavrunuzu kucagınıza aldıgınzda hepsi geçiyor..Bekleyen herkesi Rabbim hayırlısıyla evladına kavuştursun..🤍