Mrvcngr Kızlar bişey sorcam 7. Haftamızdayız fakat sabah tan başlayıp aksama kadar suren mıde bulantılarım var sabah daha sıddetlı artık hıc bısey yıyemıyorum yemek ıstemıyorum ismini duydugum an bıle bır garıp oluyorum neler yapabılırım lutfen vana yardımcı olurmusunuz?
Gzmygttt Malesefli her hapı denedim buna çözüm kısmen yok ama şöyle söyleyebilirimki ben yemek kokusuna bile tahammül edemeyen bir anniş adayı olarak gece yatarken katı şeyler yiyerek ve gece kalkıp elma çikolata çubuk kraker yiyerek sabah bulantımı minimuma indirdim ve günün hiçbir saatindede ara öğün atlama mümkün olduğunca saat başı birşeyler yemeğe çalış cok zor Allah kokaylık versin inş biranönce geçer 😘 hee birde kokulardan sabahları uzak dur 😬
UcanHamile Leblebi çubuk kraker gibi kuru şeylerle mideni bastır. Bende çok çektim kilo vermiştim hatta doktorum kasma canının istediğini ye yemek yapmaya kalkma kendi yaptığını zaten yiyemezsin demişti. Birşekilde bu günleri geçirmeye bak 12 den sonra rahatlıyor 16 dan sonra hic bişey kalmıyor zaten