gokce66 09Tugba_0909 bol su en büyük ilacı idrarin onu bi şekilde vücuttan atıyor. Enfeksiyona dikkat edin ileri aylarda bebek için sknti olabileceğini söylemişti doktorum
09Tugba_0909 gokce66 doktorumda bol su icmemi söyledi içiyorum da günde neredeyse 3 litreyee yakın tüketiyorum su ama aynı geçmiyor 36+1 haftalığım
gokce66 09Tugba_0909 ay sizin son ay inizmis lütfen doktorunuzun dediklerini uygulayın bebeğiniz ve kendiniz için… Bu enfeksiyon gerçekten çok lanet bise
09Tugba_0909 gokce66 doktorum bir ilaç verdi hatta dedi iyi bir ilaç fakat mantar ve yoğun akıntı yapıyor ama kullanın dedi o daha kötü bende korktum kullanmadım mantar pis birşey
09Tugba_0909 gokce66 10 gün sonra kontrolüm var olmazsa doktora soyliyim akıntım da koku var bakalım ne diyecek
Suiii Benimde enfeksiyonum var 2 aydır uğraşıyorum antibiyotikler serumlar asla ama asla geçmiyor daha çok ilerliyor. 35 haftalığım doktorum artık bebeği alalım diyr gün verdi bebeğede zararı olucak çnkü
Suiii 09Tugba_0909 canım benim enfeksiyon değerim benim çok yüksek hiç bir şekilde geçmçyor ondan doktorum sezeryan şeklinde doğum yaptıralım diye gün verdi
Dlkzz 09Tugba_0909 rengi için bir şey diyemeyeceğim ama kokulu olması bence hormonlardan dün idrar tahlili oldum enfeksiyon çıkmadı ve bende aynı dertten muzdaribim.
09Tugba_0909 Dlkzz beni koku bitiryor ve günde kaç defa iç çamaşırı değiştiriyorum başkalarına da koku gider mi diye o kadar kötü oluyorum ki hatta günlük pedleri kullandım sık sık değiştiriyordum da fakat oda kaşıntı yaptı bende