Delila Kızlar merhaba ben 7 haftalık hamileyim doktora gittim de kalp atışını duydum daha önce de duymuştum zaten ama bugün doktor bebek aşagı da düşük riski var dedi de böyle olan bu süreçten geçen var mı yardımcı olabilir misiniz biraz tedirgin oldum da
Pentagramm Delila benimde bebeğim aşağıdaydı ve hep kanamalarım oldu kaç kez düşecek diye hastaneye gittim. Benim sana tavsiyem 12. Haftaya kadar mümkün olduğunca kendini yorma ayağının altına yastık koy yat gerekirse sadece tuvalete kalk. Ben şuan 16. Haftadayım geçen haftaya kadar hep aşağıdaydı ne yazık ki aşağıdaysa riskte fazla oluyor
Buse-ozdmr Delila korkma canım benimde aşağıdaydı bebek erken doğum riskin var dedi dinlen dedi diğer ay gel bakalım dedi 1 ay boyunca dinlendim agır iş yapmadım gittiğimde olması gereken yere cıkmıştı 😍 korkulacak bişe değil
1erkekkannesiiii Delila çok dıkkat et canım dinlen gerekirse kalkma yataktan. Benim kötü tecrübem oldu ama herkeste aynı olacak diye bisey yok Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Delila Pentagramm bana da biraz riskli dedi ve düşük önleyici fitil verdi vajinadan kullanıyorum zaten 1 haftadır kullanıyordum zaten yastık koymamı bana da söyledi ve az ve sık sık yemek yemem gerektiğini birde soğuk almışım çok kmtü hasta olduğum için hapşırınca bile korkuyorum aslında ama dikkat ediyprum tabi ki