ozlemabdullah Bazen hafif hareketleri var ama belirgin değil. Artık hissetmek istiyorum yaa oynasa bende mutluluktan ucsam ne zaman oynuycak bu cocuk yaa 🙂 bilen var mı?
Chan ozlemabdullah kimisi 20-22'ye kadar belirgin, hah bu çocuktan geldi diyebileceği bir hareket hissetmeyebiliyor. Ben de çok sabırsızım bu konuda ama karın yapısı etkili olabiliyormuş. Zayıfların daha erken hissettiğini filan söylüyorlar.
Neroizm ozlemabdullah moralinizi bozmak istemem ama 25. Haftasinda ilk kez bebegimi hissettim diyeni biliyorum.
ilknureris ozlemabdullah Bende 18+6 da hissetmiştim ilk kez. Öyle çok hareket etmiyorlar ilk başta 26 - 27 den sonra daha çok hissediyorsun. Şu an 32+3 olduk kaburgami kırabilecek miyim diye deniyor içerde 😄😄
Nazife86 ozlemabdullah cnm bende 18 haftalığım ve 3 çocuğuma hamileyim bundan 2hafta önce daha net ti sanki hareketleri buaralar az gibi geliyor ve doğrusu korkmuyor değilim ama Rabbım sağ saglim almayı nasip etsin inşallah hepimizin meleklerini....
Chan ozlemabdullah Gideceğim yer bir hafta öncesinden randevu kabul ediyor. Henüz almadım ama doktorum 5-10 Kasımı geçirme diye tembih etti. Sen aldın mı?
Neroizm ozlemabdullah sizinki de 25. Haftada hissettirir diye bir kural yok ki, daha erken de olabilir. Siz sadece hazirlikli olun diye soyledim ben onu.
Aylnn ozlemabdullah canım tam 21 haftalığım yeni hissetmeye başladım oda böyle pıt pıt damar atması gibi
Sezen07 ozlemabdullah 20 den sonra net hissedersin merak etme şimdi 36 haftadayım halay geciyo içimde