Glsndvrn Kızlar 9+4 deyim peçeteye çok az pembemsi kan geldi normal mi bu sadece bir kere geldi ayrıca. Var mı benim gibi bu durumu yaşayan bu haftalarda ne yapmalıyım
_Nur_1818 Glsndvrn Canım doktorunla iletişime geç bende öyle olduğunda hastaneye gidiyordum gitmeni öneririm azda gelmiş olsa
Citlembikk Glsndvrn canım geçen hafta aynısı ben yaşadım hemen doktoruma gittim baktı sorun yok dedi ama kesenin arkasında hafif kanama alanı oluşmuş dedi düşük tehlikesi görmedi progestan içtim bir hafta zaten iki gün oldu geçti geçen tekrar gittiğimde kanama alanı bitmiş çok şükür sende için rahat etsin git bi göster
myangelson Glsndvrn acile gitmen gerekiyor canım gebelikte hiçbir kanama, lekelenme, şiddetli sancı normal değildir acile başvurulması gerekir. Her ihtimale karşı düşük önleyici iğne , hap vs verilebilir. Geçmiş olsun canım
Babybaby12 Glsndvrn 9+0 haftadayim bugün muayene oldum sabah doktorum sağlıklı düşük riskin yok demişti şuan biraz kanama oldu
Glsndvrn Citlembikk aa çok sevindim canım .tamamdır ben de ilk fırsatta gideceğim ihmal etmemek gerekiyor demek ki çok teşekkürler
Citlembikk Glsndvrn evet evet canım inşallah devam etmez de insan stres oluyor çünkü . Rabbim bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🏻🤲🏻🥰🥰
Nisanur_ Benim de 6 haftalıkken peçeteye kanamam gelmişti ve üç gün doktorda gezdim progestana başlatmıştı kese gayet iyi duruyo demişti ama malesef 3 gün sonra düşük yaptım