usenmedimyaptimbirvelet Merhaba hanımlar ben bugün indirimden philips aventin 2li emziğini ve plastik 2li biberonu aldım ama kararsız kaldım yeni doğana emzik vermeyin diyorlar ve benim aldığım 0-6 ay iade yok 🙃 sizler aldınız mı ve bebeğinize emzik verecek misiniz?
catandgirlmom usenmedimyaptimbirvelet bende aldım emzik ve biberon, aslında bilinenin aksine emzik vermek bebeğe daha faydalı imiş çocuk doktorları tavsiye ediyor suyduğum kadarı ile
deryarslan00 usenmedimyaptimbirvelet benim görğmcemde aynısını almış denedi ama kabul etmedi kızı diğer kullanmadığını bana verdi bende aynı şekilde denicem bi baş edemezsem almazsa da zorlamıcam 🙃 bende biberonda düşünceliyim ama hediye geldi 6 ay üstü için bende küçüğünü alsam mı diyorm emmezse eğer öyle mi alsam diyorum 🙄
Plllvr111 usenmedimyaptimbirvelet ben doğduğunda verdim Philips soothie ile başlamıştık. 6. Ayında kendiliğinden bıraktı emziği almadı bir daha 😂
Ozum12 usenmedimyaptimbirvelet doktorum emzik ver dedi seni emzik niyetıne kullanmasına izin verme dedi ama biberon önerilmiyor o gaflete ben düştüm sen düşme meme reddi yapıyor kullanacaksanız kaşık biberon kullanın o öneriliyor doktorum bunları önerdi
usenmedimyaptimbirvelet catandgirlmom ya her telden bir şey duyuyorum bende ne yapacağımı bilemedim🤷🏻♀️
usenmedimyaptimbirvelet deryarslan00 ayy nolur kabul etsin indirimde olmasına rağmen bi ton para verdim 😂😂🥲 onuda düşündüm zaten ama biberon su için mecburdu
deryarslan00 usenmedimyaptimbirvelet inşallah diyim de bilmşyorm canım ağız diş yapısını çok bozuyormus emerse bile bıraktırman gerekcek benim eşim bırakmamış maşallah dişleri yamulmuş 😅 şu an ön dişleri protez 😬
usenmedimyaptimbirvelet Plllvr111 hmm zaten kendiliğinden bırakmasıda iyi bazılarında bağlı kalıyor zor bıraktırıyorlar
Plllvr111 usenmedimyaptimbirvelet aynen o yüzden çocuğa göre değişiyor onlar kendi karar veriyor bazen ne yaparsan yap 🫣😄
usenmedimyaptimbirvelet Ozum12 ben biberonu eğer süt yetmezse mama olarak vermeyi düşünüyordum eğer yeterse sonradan su biberonu olarak verecektim nasip bakalım 😕
Ozum12 usenmedimyaptimbirvelet bende azda olsa emiyordu bebeğim benimde sütüm yetmiyor mamayı biberon ile veriyordum oda meme reddi yaptı
Rumuz123456 usenmedimyaptimbirvelet ilk ay önerilmiyo genelde emmeye alışsın diye sonrasında verebilirsiniz bence