Sblytm1990 Kizlar 24haftalik hamileyim bugün de gittim amniyon sıvısı sınırda dedi erken doğum olabilir dedi 😭😭 3litre su içiyorum günde daha neler yapabilirim böyle sonuna kadar gidip doğum yapanlar var mı 🤲🤲
Ela-123 Sblytm1990 taze sıkılmış havuç suyu sabah akşam 1 bardak içebilirsiniz ve gökseli armutu onu bulamazsanız deveci tüketilebilirsiniz bunlar iyi geliyor.
Cansu1993 Benimde az çıktı yarın gidicem bakalım ne olacak bir haftadır havuç suyu muz ceviz süt ağırlık verdim
Sblytm1990 Cansu1993 ay ne olur yarın haberdar edin ins artmıştır 🤲🤲 bende baslicam.icmeye havuç suyu ins şifa olur
Cansu1993 Sblytm1990 artmış canım isə yaramis havuç suyu gündə bir yumurta muz süt ceviz yemistm ama sadece 159 Gr almış kilosu az geriymis bu seferde
Cansu1993 Sblytm1990 iyi şükür inşallah artmistr haber ederim ama bugün karnım taş gibi resmen yemek yiyesim yok
Sblytm1990 Cansu1993 ay canım benim.cok.sevindim rabbim çok büyük ins bende dun bugün içiyorum.havuc suyu dua et benimde cumaya kadar artmış olsun Allah’ım izniyle🤲🤲🥰🥰