Busraaaddd 30 haftalığım ve hic mide yanması olmuyor çevremdeki herkes bebek saçsız olacak diyorlar mide yanması olmayan var mı
gokce66 Busraaaddd ben mide kapakçığı açıldığı için yanıyor die biliyorum ama saçlı da olsa sevinirim hani ❤️🫶😊 2 ay kaldı bakalim
sahin17 Busraaaddd 33 haftalığım, iki üç gündür fena bir halde başladı daha önce hiç böyle yaşamıyordum bence çekmeyinde zaten böyle bişey, dert etmeyin sonuçta saç illaki olur bebekte🌺
Zeyseee Busraaaddd ahh ne güzel midenizin yanmaması maşallah deyin 😀35.haftadayım haftalardır mide yanmasını çekiyorum ne uyuyabiliyorum gece ne uzanabiliyorum bebek doğduktan sonra her türlü saçı çıkar merak etmeyin😀😀
Busraaaddd egeninincisii ayy maşallah 🧿 bana da bebeğin saçsız olacak diyorlar ama bilemiyorum mide bulantılarınız var mıydı
gokce66 egeninincisii söyle saçları olsun die ne yapmalıyım 😂😂 panten mi yediniz saç kremimi yuttunuz masallah 🧿❤️😂 bnm ilk çocuğumda böyleydi
minnakbebem egeninincisii bende babası da az saçlıyız bakalım bizimki nasıl olacak 😂 Allah bağışlasın maşallah sana 🧿🧿🧿
egeninincisii Busraaaddd Pek yoktu ☺️ Kızıma hamileyim, 18. haftaya kadar kustum, 33. haftalık olduk mide yanmalarım başladı bakalım saçlı mı olacak🤭
egeninincisii gokce66 Hahahahah yaaa 🤭🤭 ben de böyle saçlı doğmuşum, simsiyah saçlarla. Sonra kumrala dönmüşüm. Siyah saçlı oğlum da bir kaç ay sonra böyle oldu 😂😂😂 saçları hala hızlı uzuyor.