mervee0606 Kızlaar merhabaa🌸 ocakta doğumum var nasipse 🤗 Sizlerden içeriği temiz bebek deterjanı ve lohusa pijama takımı önerisi istiyorum alanlar nerden aldı acaba yardimci olur musunuz 🤭🤲🏻
Fndkrdu mervee0606 lohusa pijama takımı olarak değil normal düğmeli pijama aldım daha sonra da kullanabileyim diye isterseniz onun linki vereyim. Bende ocakta doğum yapıcam nasip olursa. Pijama takımını da çok beğendim gerçekten güzel geldi
Fndkrdu mervee0606 deterjan olarak da kullanmadım ama temiz içerikli marka önerisi vereyim Baby’s Green (yeşil anne)
gokce66 mervee0606 su lohusa takımı bana da dert oldu yeminlen beyaz krem renkli pijama takımı alcm en sonunda kışlık
teacherozlem mervee0606 ben de ocakta doğuracağım trendyol miladan önden düğmeli aldım lcw den aldım bir de hepsi bıradandan sipariş verdim bekliyorım deterjan da ebebekten aldım dün
Fndkrdu mervee0606 https://www.hepsiburada.com/nisanca-nden-dmeli-ii-polarli-kilik-kadin-pijama-takimi-p-HBCV00002ULR1G?magaza=nisaNCa&isFashion=true&url_src=and-product-detail
Fndkrdu Fndkrdu mervee0606 ben normal bedenime göre en büyüğünü aldım xl çünkü doğumdan sonra rahat olayım diye hem de düğmeli tercih ettim çünkü emzirme rahat olsun diye. Kalıbı bir tık dar gibi geldi bana ama alırsanız ona göre sipariş verirsiniz. Kalitesi yumuşacık içi polarlı çok güzel üstelik fiyatı çok uygun diğer muadillerine göre
mervee0606 gokce66 Valla banada dert oldu çok araştırdım ama bulamıyorum resmen vee fiyatları aşırı pahalı sanırım lohusa olarak geçtiği için 🙄
Fndkrdu mervee0606 yani ben son çare bir daha kullanabileceğim bir şey olsun diye düşünerek buldum diğer türlü lohusa takımlarında fiyat aşırı yüksek artı olarak biz kışın doğum yapcaz ama lohusa takımları kışlık değil hep ince bizi üşütür diye düşünüyorum
mervee0606 Fndkrdu Kesinlikle öyle havalar soğuk olacak sonuçta ince takımlar bize pek yaramaz ne yazık ki çok teşekkürler 🌸
teacherozlem mervee0606 ebebeğin kendi markasını aldım hem sıvı deterjanını hem yumuşatıcısını hem de toz deterjanını bugün sıvı olanları kullandım ama makinede hiç köpürmedi 😂 acaba temiz olur mu ki emin olamadım ama bitkisel markalar çok köpürmüyor
Bortubocek mervee0606 Pembe olani dagiden aldim 130 a Kirmiziyi suwenden 150 ye Dantelli olani 2 sene once oglumda almistim foto cekimi icin Bi tanede gecelik koyucam
gizemkarla mervee0606 green clean kullanıyorum organık yumsuatıcı ve deterjan takım olarakta hm ve lcw dreamdan aldm
teacherozlem guzllk-25 kalıplar kumaş çok güzel trendyol miladan aldım 155 boyum kilom 74 xl aldım güzel oldu https://ty.gl/zmci5h8qt3 Umarım becerebilmişimdir link koymayı
teacherozlem sersss canım benim sezaryen olacak benim de kış ama ilk etapta alttan giydirmiyorlar böylesi rahat oluyor ilk doğumumda da öyleydi o yüzden gecelik almak zorundaydım