yagmurlu Merhabalar 👋 Detaylı ultrasonumuzda bebeğimin kalbinde parlak nokta çıktı bir kaç ayrı hastaneye de gittim. Sonuç hepsinde aynı aynı problem ile karşılaşan veya yaşayan varsa fetal dna yaptırdımı nasıl bir yol izledi ?
Nazendehanim yagmurlu doktorum kalpte parlakligin tek başına bir anlam ifade etmediğini yanında bir bulgu daha olması gerektiğini ,önemli bir şey olmadığını söyledi . Size doktorunuz fetal DNA mi yaptirmanizi söyledi
bsradyc yagmurlu benim bebeğiminde kalbinde parlaklık göründü bikaç ay geçtikten somra fetal eko çektirmem istendi kalbini iyice incelediler iki kulakcıklar arasında açıklık var dendi şuan perimatoloji takip ediyor fakat öyle çok korkulcak bi durım değilmiş genellikle dogumdan sonra kendiliğinden geçer dendi dualarımızda o yönde
senanurkesmen yagmurlu benim kendi doktorum parlama görüp detaylıya yolladı detaylıda ekstra bir bulgu olmadığı için doktorum önemsememize gerek yok dedi çünkü bebeklerin çoğu bu şekilde oluyormuş şuan 37. haftadayız kayboldu
yagmurlu MelikeDurumEngin bsradyc Birde fetal eko yapılacak , onun sonucuna göre yaptırabilirim fetal dna.
Lunaaa92 Nazendehanim doktorla ilgili sanırım çoğu ikili tarama yapmadan önce bile öneriyor güvenirliği yüksek olduğu için
Nazendehanim Lunaaa92 bencede benim doktorum biraz rahat açıkçası ama genelde postlarda da ikili taramada ihtimal çıkanların yaptırdığını gördüm ondan öyle düşündüm