aydinaleyna61 28 ekim 422,55 31 ekim 1968,64 3 kasım 6674,5 sonuçlarım bunlar haftaya kontrole gidicem sizce daha kan verip beta ma baktırmalı mıyım ?
Gamzeerdgn aydinaleyna61 ztn gereklı mıktarda artmış suan bile gıtsenız kese tamamen gözükür ama bence gıtmeyın en azından bebısı de görürsünüz haftaya belkı de kalp atışını da duyarsınız daha kan vermenize gerek yok
myangelson aydinaleyna61 gerek yok canım ben sadece 2 kere verdim düzenli artis görünce doktor daha kan vermene gerek yok 1 hafta sonra muayeneye gel demişti 5 haftalıkken kese gördük gittiğimde
Zmraemr aydinaleyna61 3 Kasım’da bile vermeseniz olurmuş.Ben adet 7 gün gecikti o gün verdim 1500 lerde idi tekrar ver diyen de olmadı iki hafta sonra doktora gitmiştim
aydinaleyna61 Aaaysee herkes sağlıklı gebelik yaşamıyor ve bunu anlayamıyor betaya göre artışa göre bir nebze rahatlıyor insan
Gamzeerdgn Aaaysee bı kere versenız ıyı olur bence en azından degerınızı bilir hesaplar ona göre keseyı görmeye gıdebılırsınjz
Yldzhra Bende kan vermedim haftaya direk. Kontrole gitmeyi düşünüyorum 5+3 gözüküyor. Şuan son adete göre
Gamzeerdgn Aaaysee ohoo o zaman bebısın kalp atışını falan herseyını görmüşsünuz cinsiyetını bıle ogrenmıssınızdır Allah kucağınıza almayı nasip etsin❤️