Dnzcngz Kzbnzm1997 Bana 8. Haftada doktorum bebek kesenin soluna yerleşmiş böyle olunca genelde %60- %70 kız oluyor bakalım sende tutcak mı demişti. 11. Haftada 2’li testim de kız ama biraz daha bekleyelim dedi. 14. Haftada kesin kız dedi.
Calasun Kzbnzm1997 biz 13 de ogrenmistik bu merak bize butun batil testleri yaptirmisti😂😁 cin takvimiyle baslamistik 🤭🙈 guzel heyecanlar allah gonlunuze gore versin insallah
Rabia54 Ben 18 haftada benziyor denildi 20 de net öğrendim erkek 😊 nazliydi birazcık genelde 15 den sonra öğreniyorlar 😊💞💞
Azrasare İlk gebeliğimde 12. Haftada kız demişti kızım oldu şimdi ikinci gebeliğim 15. Haftada erkek olduğunu söyledi doktor hatta % 100 erkek dedi . Ama yine de tedirgin oluyorum Burda okuduklarından dolayı ayrıntılı ultrasyonda tekrar sorucam 😊
momtobe8 11. Haftada erkek gibi dedi. 13. Hafta öncesi zaten tahmin oluyor, cinsiyet organ gelişimi 13. Haftada tamamlanıyormuş. 13. Haftada kesin kız ama yinede bekleyin dedi:) 16 da kuz dedi:) ama en guvenilir olan ayrıntılı ultrason o da 19-22 haftalara geliyor.