enguzlhayalm_13 13 haftalığım tabureye oturuyorum diye oturdum yokmuş hızlı bir şekilde evde popomun üstüne düştüm halıya.hafif karnımın sağ tarafı ağrıdı.Böyle birşey yaşayan varmı olumsuz bir sonuç aldınızmı nolur birşey söyleyin çok korkuyorum:((((
Minik_annee enguzlhayalm_13 eğer kanama lekelenme aşırı ağrı yoksa bisiy yoktur ama varsa bı görünün derim
enguzlhayalm_13 kahvesever__ Evdekiler kanama vs olursa gidersin birşey olmaz dediler ağrım sızımda yok o yüzden gitmedim ama bilmiyorum korktum:((
enguzlhayalm_13 Mirza03 Ya bir tabure boyunca düştüm işte oturıyım dedim tabure yokmuş tutunamadım da biyere ama herkes birşey olmaz dedi ama bende buraya yazıyım dedim bilen biri vardır illaki diye 😓😢
Sumeyyemehmet_erdem enguzlhayalm_13 daha düşük riskiniz devam eden aylardasiniz içinizin rahat etmesi için istiyorsanız gidip bi görünün sonra Allah korusun bisey olursa pişman yaşamazsınız
gokce66 enguzlhayalm_13 Aynn kalçamın üzerine oturur vaziyette düştüm karnıma yada kasigima hc bi darbe almadım. Tabi ki şiddetli düştüm 🙂Merdiven diyorm ? Yani 😊😊
enguzlhayalm_13 Minik_annee yok ağrı vs şuan pzartesi doktor randevum var işte ozamana kadar beklesemmi bilemedim 😓
Sevdesh enguzlhayalm_13 yani bende merdivenden inerken düşmüştüm birşey olmadı ama ağrınız kanamanız varsa hiç ihmal etmeden gidin bence
Minik_annee enguzlhayalm_13 içinde kalmasın görünmek istersen ama demekki bişey yok için rahat olsun 🙏
gokce66 enguzlhayalm_13 bence beklemeyin yarın bi özele gidip kalp atışını duyun. Ben düştüğümde bayram günüydü eşim doktorun muayenehanesini açtırmıştı 🙈😊 bise olmaz ama yine de içiniz rahat etsin o duyguyu bilirim
DenizCeylin enguzlhayalm_13 ağrıyı da kanamayı da bekleme riske girme hemen görün derim. Bir sıkıntı olursa geç kalmışlık hissi seni daha da üzer.