omusun_annesi23 Bulantı için hangi ilacı kullanıyorsunuz her yediğim şey midemi bulandırıyor sadece yediğim değil aklmdan geçirdiğim yemekler bile midemi bulandırıyor ne yapmalıyım ilaç bile fayda etmiyor bazen🤦🏻♀️
Nikooo omusun_annesi23 ilaç bana da fayda etmiyor azaltıyor sadece kraker peynir ekmek iyi geliyor dediğin gibi aklımdan geçmesi bile bulandırmaya yetiyor
Makarnaasigi omusun_annesi23 Ben sırf bu durum yüzünden instagramda bütün takip ettiğim yemek pasta tarifleri olan sayfaları takipten çıkardım 🥲Ve akışta karşıma yemek çıkıyor diye instagrama girmiyorum😂😂
Damla00 omusun_annesi23 Canım bende çok kötüydüm 17.haftamdayım hala bulantım oluyor bir ilaç keşfettim muazzam içer içmez kesiyor sağlık ocağından yazdırabilirsiniz ismi dramamıne ben prilam kullanıyordum asla fayda etmiuordu bi dene derim
Kadriyeeren203 Prilam dr kullanıyorum çok kusan biri olarak cok cok iyi geldi kusmalarım durdu şükür gece 2 tane alıyorum ihtiyaç duyarsam gündüz de 1 tane alıyorum omusun_annesi23
omusun_annesi23 Nikooo Bir kez yediğim şeyi ikinci kez yiyemiyorum 🤦🏻♀️ ya çocuğum aç kalkıp ona yemek veremiyorum psikolojim allak bullak oldu
omusun_annesi23 Damla00 Bende prilam kullanıyorum gece uyumadan önce iki tane içiyorum fayda göremedim🤦🏻♀️
omusun_annesi23 Kadriyeeren203 Olmazsa bende gündüzleri de bir tane alyim belki daha çok faydasını gördüru.