VlknGmze Kızlar ben 23+2 haftadayim şeker testi yaptıran oldumu sonuçlar ne ? Bende çıktı:( cokmu kötü korkuyorum
kbralya01 VlknGmze Merhaba kaç çıktı sonuçlarınız bende yaptırdım 2 gün oldu hala e nabıza düşmesini bekliyorum sonuçların
makin VlknGmze benim var gebelik şekerim kaç çıktı sonuçlarınız korkmayın biraz dikkat ve düzenle kontrol altına almak mümkün
2022bebeki VlknGmze Evet tam o haftada yaptırdım bende. Açlık 83- 1. Saat 117 2.saat 104 çıktı 🤞 Korkmayin hiç en azından bir şey çıksa bile önlem alırsınız
makin Cey-cey teşekkür ederim öncelikle endokrin bölümüne gittim orada diyetle takip edildi ama düşmedi şekerim insülin başlandı şimdi sıkı bir diyet yapıp insülin kullanıyorum diyetimde şeker ve şeker içeren hiç bişey yok beyaz un yok kızartma yok
makin VlknGmze teşekkür ederim ben 32.haftamdayım korkmayın dediğim gibi dikkat ederseniz kontrol altına alınıyor
makin Cey-cey muz kuru meyve vs bunlar şekeri çok hızlı yükseltiyo o yüzden yasak meyve günde 2 adet serbest o da minik boy elma falan yarım nar şeklinde günde 10 kere şeker ölçümü yapıyorum 4 defa insülin kullanıyorum
elif_dmr Benimde sekerim yüksek çıktı endokrine pazartesi gidecem açıkçası Korkuyom 28 haftalık gebeyim beslenmeniz nasl nelere dikkat ediyosunuz