Damlacaa Buraya ne alaka demeyin nolur bı kavanoz ziyan oldu napcam bilmiyorum o yüzden 😂 FİTNUT markasının parçacıklı olanını aldım ama sıfır şeker kesinlikle yiyemiyorum zorladım ama olmuyor eşimde yemiyo bu napilir ne edilir nasıl tatlandirabilirimmm
yagmur50 Damlacaa bende yeni sipariş ettim Züberin ablam önerdi balla tatlandırıyormuş o öyle güzel oluyor dedi daha önce sade yedim beğenmedim siparişim gelsin öyle denicem gerçi ben bal da sevmem 😏
MinnieMouse Damlacaa canım onu ekmeğin üzerine sürdükten sonra üzerine reçel sürerek yiyorsun, eğer sade şekilde damak tadına uymuyorsa. Amerikan kültüründe böyledir, çok da mantıklı bir yeme şekli. Güzel oluyor canım çekti 🤣
Damlacaa yagmur50 balda çok yoğunlaştırir iyice ya 😵 adam akıllı bulamiyorummm önceden bimde falan rastgele aliyodum ama şimdi yok hangisini alsam fos cikiyorrr
yagmur50 Damlacaa en iyisi züberinkilermiş tabide belki hurma ilede tatlandırılabilir başka birşey gelmiyor aklıma
Damlacaa MinnieMouse Reçel kültürum yok yani evde var ama kahvaltıda tatlı tüketme alışkanlığım yok ama sırf bu kavanoz bitsin diye evde ki reçeller ile yarına deneyecegim 😅 olmadı balla deneyeceğim hala gideri olmazsa ya keke karışır ya kurabiyeye 😁
isimyazmakzorunlumu Damlacaa ben özellikle vişne reçeliyle çok seviyorum çok lezzetli oluyor ekmeğe sürünce
Damlacaa MinnieMouse Eşim yemin ederim o da öyle kahvaltı sonu tatlı olanlara gömülüyor örnek bı lokma bişi kalmış şunu ağzına at diyorum tuzlu saati kapandı üzgünüm diyo yemiyo hahahahshdj deneyeceğim o kavanoza kaç money okudum ben ahshjdkf
Damlacaa Sisife ya bende zaten şeker düşkünü bı insan değilim ama yavan yavan yenmiyor böyle ağzımın içi bir hoş 😁 ne bileyim. Muz olayida mantıklıii bowl falan yapınca orda da lezzetli olabilir aslında
MinnieMouse Damlacaa boğa burcu falan mı 🤪 tatlıyı başta ortada yersen iştah kaçıyo o yüzden tatlı sona 😁
Damlacaa Boymommyy bu posta gelen yorumları daha fazla okursam fıstık aşermesine gidicem sanırım ben düz ekmeğe sürüp yemeyi denedigim için olmadı 😅 teşekkürlerr
sinoli Damlacaa Ayyy eşimde başıma bela etmişti merakından, kurabiye yaptım içine dolgu olarak koymuştum ☺️