Naznaz123 Kızlar idrar yolu enfeksiyonu kapmışım zaten 17,18 yaşlarından beri çekiyorum bu illeti dün doktor toz bir ilaç verdi tek kullanımlık ama fayda etmedi bol su içiyorum öneriniz var mı 😢
busraninprofili Naznaz123 bana doktorum fitil vermişti 2 adet onu kullandim suan cok iyiyim. Oncesinde cidden kotuydum hic gecmeyecek saniyordum. Su bile ise yaramiyordu
Meydi Naznaz123 daha önce iki ay tek doz toz olan ilaci kullandım. Bu ay sanırım biraz daha fazla çıkmış. Hem tozdan hem de antibiyotik olan haptan kullanıyorum. Başka bir öneri de bulunmadi
sutkokuluoglum Enfeksiyonu sakin ihmal etme erken dogumu tetikliyomus içebildigin kadar su iç bende de enfeksiyon vardı doktor antibiyotik verdi öyle geçti
Birmeleginannesi32 Bende hiç bişey fayda etmiyor aylardır hiç geçmedi antibiyotik bile kullandım çok şükür 34 e geldim hep bi korkuyla gecti hamileliğim
Hakanirem Monoville Nioli Uçucu Yağı ( Niaouli ) %100 Saf Analiz Sertifikalı 10 ml https://www.hepsiburada.com/monoville-nioli-uucu-yai--niaouli--100-saf-analiz-sertifikali-10-ml-p-HBCV00000EAUUP?magaza=Monoville&url_src=ios-product-detail Benimde enfeksiyonum vardı instagramda zishubunum önerisiyle aldım hemen geçirdi