eylulicten Tubatgn lc den iki tane askili zibin almistim 🫢 cinsiyet belli degildi ama insanin eli gidiyor alisverise diye 2 tane zibinla baslamistim 🌺
Merve171214 Tubatgn 5 haftalıkken öğrenmiştim hamileliğimi 7.haftada kalp atışı duyduk hastaneden dönerken bebek arabası gördük ilk bebek arabası aldık 😂 şimdi 1 senedir kullanıyoruz her çıktığımızda dışarı ilk insan bebek arabası mı alır diye gülüyoruz 😂
sedamom00 Daha almadım bişey 20 sinde gideceğim inşaallah o zaman alıcaz büyük ihtimalle eşimin dediği olacak Galatasaraylı bişeyler alacaz ilk Kıyafet olarak 😒😂
Tubatgn sedamom00 Ay bizimde hastane çıkışımız Ankaragücü storeden alındı. Çok iyi anlıyorum seni 🤦🏻♀️🤓
Mommyy0708 kahvesever__ aayg şu ayıcıktan benim de vardı küçükken😭 her rengi vardı ama halkası yoktu etrafında sadece ayıcık belkide ben koparmışımdır bilmiyorum😀 resmen 20 sene öncesine gittim bi anda görünce
Zuzuu86 Tulum begenmıstım bı yerde minicik ☺️ kızımla gezerken görüp bayıldık grı uzerınde beyaz panda☺️ daha cınsıyet bılmıyoduk, oğluma çok yakıscak inşallah 🥰
Tubatgn Merve171214 Siz en büyük parçayı baya bir erken almışsınız 🤭🤭🤓🤓 ben daha almadım bile 3 ay kaldı doğuma nerdeyse