mimarkadin Sky sevil eren ateş. Çakmak erdem hastanesi. 1 ay öncr arkadaşımın doğumunda her anına şahit oldum. Kesinlikle sezeryana almıyor. Ciddi bir durum yoksa. Dayanamıyorum ağrılara desen bile almıyor harika bir doktor.
Taila Ümraniye devlet hastanesinde doğum yapan varmı acaba sezaryen olucam nasip olursa çok övüyorlar tecrübesi olan varmı acaba? Dr tavsiyesi olan??
Smyydmr Sky kesinlikle çamlıca erdem hastanesi şükran akalın. Ben ona gidiyorum geçen hafta da arkadaşım doğum yaptı. Sezeryan istediği halde doktor normal yaptırdı. Instagram hesabına bakabilirsinz bu ay herkese normal doğum yaptırmış
Sky Marisol ay doğurdun mu naaptın çok merak ettim rabbim yardımcın olsun inşallah nerde giriyorsun 🤗
Marisol Sky sağol canım. Evet bugün 2. Günümüz hastanedeyiz. Bebeğim yanımda. Doktorum Bahar Besendi.
Ek1207 Marisol Allah analı babalı büyütsün öncelikle sağlıkla büyüsün inşallah 😊😍neden sezaryen oldunuz acaba düşünüyo muydunuz siz mi istediniz?
Sky Marisol kaç haftalık doğum yaptınız medicanadasınız muhtemelen bahar hanımdaysanız Ortaköy’de olmasam Ümraniye’de olsam kesin ziyaretinize gelirdim sağlıklı büyütün inşallah 🤗
Marisol Ek1207 çok teşekkür ederim. Darısı herkesin başına inşallah. Ben normal çok istiyordum ama zorunlu sezaryen olmak zorunda kaldım. Kalp atışları düşük çıkıyordu nstde.