Aleynaerayy22 Yusufvolkan geçerrr banada öyle geliyordu ama günlerin nasıl geçtiğini anlamıyorum bile şimdi 😋
Aleynaerayy22 Mucize2023 inşallah kavuşursunuz bir an önce minik prensese 😍 benimde yolda gelcek olan bir prens var evin tek kızı olmaya devam 🤣
Aleynaerayy22 Daffyy 15 gün öncesinde de gelebiliyormuş bebişler e nabiz uygulamasında hamile olduğum gözüküyor orda da yazıyordu 15 gün öncede olabilir diye benimkide 12 Ocak gibi diyor doktorum önceden gelirse Aralık sonunda da olabilir 😂
Daffyy Aleynaerayy22 kendimi hiç öncesine hazır hissetmiyorum bende diyabet var birde düzenli gitmezse 34. Haftada alabiliriz dedi gerginim😅
MustafaErayinannesi1 Aleynaerayy22 ayy ne güzel Eray ismini ilk duyduğumda dedim tamam bu oğluşumun adı Mustafa Eray ama bizimki kayınbabmin adının yanına Eray 🥰🤗
Aleynaerayy22 Bnmv-1 herseyimiz tamam bi bebiş kaldı eksik birde ufak tefek şeyler 😇😂 indirimdeyken erkenden aldım herseyini simdi fiyatlara bakıyorum da ateş pahası bazıları
teacherozlem Aleynaerayy22 doktor Ocak 2de alırım dedi ama o kadar bekler mi bilmiyorum çünkü 38+5 oluyor ilki sezaryendi bu da öyle olacak Aralık sonu da gelebilir uygulamaya göre 68 gün kaldı ama 40 hafta üstünden hesaplıyor uygulama
Aleynaerayy22 teacherozlem daha erken olur zaten 39 haftaya giriyor ve sezaryan olcakmiş ocağı beklemez canım senin bebiş😅