mmomssss bimualla bence yok erken gebelik testi yaptım bende aşırı silik cıktı ikinci cizgi kimisi testin kendi cizgisi diyor bende anlamadım
bimualla mmomssss Evet işte testi yapmadan önce o görünmüyor du yapınca parlak bi çizgi daha gördüm ama renkli değildi hayalet
dtml Her türlü testin kendi çizgisi var pozitifse zaten biliyorsunuz ikincisi çıkıyor. Tam çözemedim soruyu ben🙄
mmomssss dtml ikinci cizgi bazen cok silik cıkıyor ona testin kendi cizgisi diyor kimisi kimiside yeni diye öyle diyor
bimualla Busraa6157 mmomssss Benim çizgim beyazdı ama hiç renk yoktu sanki o yüzden sordum kendi çizgisimi diye
srny demek istediğinizi anladım her testin içinde çift çizgi olur 1. si hemen belirginleşir bu testin çalıştığını gösterir 2. çizgi de eğer gebelik varsa ve idrara beta hcg hormonu yansıdı ise ortaya çıkar.
bimualla Busraa6157 Evet ama varmıs her testte zaten negatife kendimi alıştırdım ben şimdiden napalım diğer aya insallah
Busraa6157 bimualla yoo sana umut vermek gibi olmasında benimde şuan şüphem var test yapıp duruyorum hayalet çizgi falan yok bomboş düşün flaş ışığı ile bakıyorum ama hiçbir çizgi yok
bimualla Busraa6157 ya çok tatlısın🥰 insallah güzel haberler alırız. Benimde sürekli midem bulanıyor koku hassasiyeti filan aşırı var ama test negatif olunca pskolojik oldupunu düşünmeye başladım
Busraa6157 bimualla inşallah ben hamile değilimdir küçük bebeğim var 😊 testinin resmini buraya atabiliyor musun bi bakalım istersen
bimualla Busraa6157 aa öylemi Allah bağışlasın🥰 çoktan attım testimi ya ama insallah reglm gecikirse yeniden yaparım bakarız bu sefer met olur insallah🤲
Busraa6157 bimualla Allah’a razı olsun 🥰rabbim sanada nasip etsin bence hamilesin Ama inşallah testtede öyle çıkar 🥰
Busraa6157 bimualla yaa çöl üzüldüm canım😓 bu ay denemeden önce folik aside başlasan ben hamile kalmadan önce 1 ay düzenli içtim ve o ay hamile kaldım belki sende de işe yarar