yarendogann Kızlar 17. haftamdayım göğüsler büyüdü derken uçları ve halka kısmında da büyüme oldu sizde de oldu mu bu durum ?
seyma9188 yarendogann Evet hormonların etkisi 😅 Hem kahverengi yerde büyüme hem de koyulaşma var bende ☺️
nilsmomy yarendogann evet butun yuvarlak parmak ucum kadardı şimdi o kadar büyüdü ki rengi de koyulaştı gördükçe garipsiyorum 😂
tecrubesizanneadayi12 yarendogann hormonlardan dolayı oluyprmuş canım o hatta doğum sonrasında dahada koyulaşıyormuş göğüs ucu sonrasında geçiyormuş
Minikmucizem199 yarendogann ayy hiç deme canım kalça bir yandan çıktı göbek bir yandan birde göğüsler büyüdü bayağ değişim yaşıyoruz 😀😀
Minikmucizem199 yarendogann inşallah bakalım ilk kızım da hemen hızlı kilo verip eskisinden daha zayıflamıştm bunda ne olacak bilmiyorum ☺️😀🍅🤰
tecrubesizanneadayi12 yarendogann evet ya arada bir bakınca banada değişik geliyor moralim bozuluyor hoş durmuyor bence😄
seyma9188 yarendogann Az önce kuaförden geldim ağda yaptırdım.Kız diyo ki şurayı da alayım mı bacım ne görüyorsan al işte bende görüş açısı olmadığı için şuan burdayım dedim nasıl gülüyor 🤣
Esraggbkn yarendogann hep büyüme hemde göbek kısmında tüylenmeler fark ettim sizlerde de oldu mu acaba?
seyma9188 Esraggbkn Karındaki tüyler doğum sonrası dökülüyor diyorlar.Ben lazer yaptırdığım için çıkmadı bişey😁