NS4665 Acil yardım 😭Doguma son 1 gün kaldı bugün muayeneye gittik. Çatın dar, açılma yok, sancı yok. Pazartesi günü son yatış yapılacak. Normal doğum olur mu sizce bunu yaşayan var mı?
Busracyhn NS4665 Hangisi hayırlısı ise o olsun canım 🌹 tabi ister istemez çoğumuz normal doğumu ameliyata tercih ediyoruz kolay değil sezeryan ama çatı darlığın varsa fazla normal doğumu bilinçlendirme kendini sonuçta bebeğin ve senin sağlığın tehlikeye girebilir ben doktorun inad etmesi çatı darlığım olduğu halde 24 saatte doğum yaptım ve ölüyorum dedim o yüzden hangisi olursa olsun sağlıklı olun 🌹
gazetecimom NS4665 kuzenimin de çatısı dardı. 22 saat dansçı çekti ağladı çok yoruldu ama normal doğurdu. Ben olsam o kadar çekmezdim sezeryan olurdum. Eğer Bebek’te veya sizde sağlık sorunu olmayacaksa sizin kararınız bu diye düşünüyorum.
Busraa6157 NS4665 ben minyondum normal doğuma göre çatın dar zorlanırsın dedi ama doğumum çok güzel geçti
Melekg Çatın darsa sakın sakın normal doğum deneme korkutmak istemem kesinlikle ama baya dikişin olur çok çekersin