Sumeyyemehmet_erdem Biz 39+2 haftalık olduk ama Kızlar bugün şehir hastanesine muayeneye gittim doktor bana boyumdan dolayı normal doğum yapamayabilirim istiyorsan şuan sana yatış verelim sezeryan yapalım dedi bilgisi olan varmı bu konuda çok acil
mervebeklevic surprizyumurtam- benim gebelik şekeri çıktı ondan sonra diyet dedi kuzum sende şeker yoksa önermez
mervebeklevic EmineDefneGokce ya neye göre diyorlar o zaman😂 yeşillik yemekten baklagil yemekten ceviz yemekten gına geldi 😂 balık et tüketiyorum bide 😂 ekmek un tatlı şeker çay herşey yasak patates falan🤦🏻♀️ En sevdiklerim😂 bence yapısal ya baba tarafına cekmis ne yaparsak yapalım kg alacak gibiler hahah
mervebeklevic KKTCHatiralari evet evet normalde diyeti şeker yüzünden önerdi. Ama şekeri kestim 2 hafta önden gidiyordu 1e düştü dogru diyorsunuz. Ama halen kemikli diyor babası tarafı da kilolu yapılı kemikli benim ailem değil ama biz minyonuz demek ki oğlum da baba tarafına çekecek ne bileyim 😂
Adamiranin__annesi Hatice_Bahri uzun degilki hiç niye uzun demişler 😂 benimki 52 cm doğmuştu bende dedim 55.56 doğdu heralde
Hatice_Bahri Adamiranin__annesi benım karnım da çok dardı dahada uzun olsa hıc sığmazdı heralde ama su an yaşına göre de uzun
mervebeklevic Sumeyyemehmet_erdem Allah Allah boya göre doğum ilk defa duydum bi araştır normal mi doktorun dediği
Elifmelis45 Sumeyyemehmet_erdem bence doktorlar boya yapıya bakıyorlar benim ilk gebeligimde normal doğum yapabilir miyim dedim fikr aldım çok rahat dogurursun bu boyunla cussenle diye gülmüştüm doktoruma normal doğum yaptım o zman açıldeki doktrda dedi boyun kilon normal doguma çok musait açılmanda iyi senin yarın kadar gelip doğuran var demişti artık cesaretlendrmek için öle soluyodu herhal😁
Elifmelis45 mervebeklevic 31 haftalik 45 cm 2050 gr dedi haftamda 33haftalik çıktı hiç doktorum iri büyük flan demedi haftası önden gidyo sadece ters duruyo dedi erken daha döner dedi inşallah dönmüştür bu hafta tekrar gitcem bu ayda önden gitmesi normal mi acaba sormadım da hiç 😒
mervebeklevic Elifmelis45 önden gidiyo demek o demek iste iri diyor yani 31 haftaya göre 33 haftalık kilosu demek istiyor 🙄 benimki kemikli dedi babası da kemikli ne yapayım aman😂
mervebeklevic Sumeyyemehmet_erdem bilgim yok bebeğim kimler neler doğuruyor köylerde evlerin içinde boya mi bakmışlar sacmalamıs 😂