Gamzenrr poyrazin_annesi28 kendi doktorum yarın kontrole çağırdı ama kaç haftalık olduğunu tam söylemediler acil doktoruna gösterdiğimde 2 2.5 aylık dedi
SemaArin Gamzenrr BENİMDE 3.SENEMDE GELDİ MUCİZEM VE AŞIRI GAZ ÇIKARMA Bİ KABİZ Bİ İSHAL OLUYODUM BİDE AKİNTİM BAŞKA BELİRTİM YOKTU 6 HAFTADAN SONRA GÖĞÜSLERİM ACIMAYA BAŞLADI
Gamzenrr SemaArin benim de bugün beyaz akıntım oldu bi an korktum ama bazen ishal bazen kabızlık oluyor bende anlamadım çok değişik belirtiler
SemaArin Gamzenrr BENİMDE AYNI ÇOK GAZ CİKARMAYA BAŞLADIM DEDİM BEN HAMİLEYİM AMA TESTTE ÇIKMADI SONRA Bİ İSHAL OLDUM Bİ KABİZ OLDUM KESİN DEDİM AKİNTİMDA BAŞLADI SONRA ÖĞRENDİM MUCİZE Mİ
Gamzenrr SemaArin vallahi ben 3 yıl sonra ansızın hiç beklemediğim ümidimi kestiğim anda öğrendim bizim mucizelerimiz
sunmomy Gamzenrr benim 14-15 haftaya kadar hiçbir belirtim yoktu sonra bi başladı kusmalar bulantılar
Gamzenrr sunmomy demekki normalmiş benim ilk gebeliğim birde mucize gibi geldiği için ister istemez korkuyorum
sunmomy Gamzenrr ya benimde ilk gebeliğim insan başta şaşırıp inanamadıgı icin cocuk orada mı cidden belirti var mı icimde mi siye düsünüyor:) normal yani allah sağ salim sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı nasip etsin