aybarsaybuke Deletedmom_85 kuzu bende az önce bi deneyeyim yalancı pozitifi görücem mi diye test yaptım. Bildiğin iki çizgi belirgindi o kadar mutluluk ki tabi yaparken kendime dedim bu cıksada yalancı pozitif diye. Olsun onu görmek bile mutluluktu
Deletedmom_85 aybarsaybuke hadi ya ben hiç denemedim kuzum. Yumurtlama testinde denedim sadece o da yavaştan başlamıştı silikleşmeye yine netti çizgi ama. Ay bende diyorum yalanda olsa göreyim diye ama elimde yok😬
aybarsaybuke Deletedmom_85 bendede yoktu ama trendyolda indirime girmiş annemde sağolsun işime yarar diye almıs onlara geldim gelmişken yapayım bari dedim direk 15 saniyede cıktı ayy o kadar güzeldi ki. Annem yanına gel testleri dedi ama almıcam pazartesi yine gelicem annemlere o zaman alırım dedim yoksa her gün yaparımm kendimi biliyoruö
Ceyda3578 Kizlar 13 Ekim’de catlatma iğnesi vurudldum hala adet olmadım kan testi geçen hafta 6 Kasım’da verdim negatif çıktı doktoru aradım pazartesi tekrarla kan tahlilini geç döllenme olmuş olabilir dedi var böyle birşey yaşayan
mom_3 Zuzu6901 ben çatlatma iğnesinin 12. günü test yaptim negatifti hatta lekelenme gördüm 2 gün sürdü bugun 15. günüm korkudan yapamıyorum :)
Zuzu6901 mom_3 direk kan ver istersen canım, olmadı regli bekle. İnşallah tutar da güzel haberler alırsın 🤲🤲🌸
mom_3 Zuzu6901 allah razı olsun canım ya o kadar negatife alıştım ki lekelenme görüp böyle ilk kez oldum şaşırdım korkuyorum da bir yandan 😏
Ayezhanim Tweety3437 canım adet olacakmışim gibi ağrın var mı benim var belliki olucam bu arada benimde bugün 15. Günüm iğnenin test yaptım negatif adeti bekliyorum kist mi oluştu acaba diye düşünüyorum adetim dün olmalıydı
Tweety3437 Ayezhanim ağrım yok mesela regıl olmadan önce aşırı tatlı aşeriyorum bel ağrılarım oluyor ama hiç biri yok şuanda
Deletedmom_85 aybarsaybuke ay ne güzel ya 🥲 inşallah doğrudur canım benim Allah büyük inşallah dualarımız kabul olsun