Selinms Bebek sagda ise erkek solda ise kiz diyorlar bebisinin cinsiyeti belli olan annelere sormak istiyorum sizlerin nasil
Deryaaac Selinms benimde gebelik oluşurken bebek sağdan tutunmuş dedi doktor ve cinsiyeti erkek ama şimdi ortaya gelmiş
Ilkesmomy Selinms oğlumu.ilk solda hissettim buyudukten sonra sağda bunlar hurafe inanma herkes bir olamz
Selinms Ilkesmomy inanmiyorum zaten soldan yumurtladiysan solda sagdan yumurtladiysan sagda oluyormus cinsiyeti belirleyen sey zaten sprem olduguna gore alakasi oldugunu dusunmuyorum ama genelinde nasil merak ettim 💞
Ebrukunkul Selinms benim bebeğim kız ve çoğunlukla sağda hissediyorum ama değişiyor tabi dakikası dakikasına uymuyor bi bakıyorum sola geçmiş 🥰
Papatya1997 Selinms cınsıyetı öğrenmeden önce bı agrım olacaksa sagda olurdu ama nadiren Cunku bende pek agrı sızı olmadı hala da agrım yok Sımdı her yerde hıssedıyorum hareketlerını 36 haftalığız 😂
NilAda16 Selinms sağdan yumurtladığımı söylemişti doktorum. Evet genel olarak sağ erkek sol kız diyorlar. Benim de oğlum olacak şuan büyüdüğü için göbüşümün her yerinde😅 ama bence bunlar saçma sapan hurafeler😅😅