Arya_ylmaz 23 Ekim ovülasyan zamanimdi sürekli beyazımsı akıntı geliyor böyle yapış yapış ele yapışan şeklinde 9 Kasım’da adet oluyorum düzenli olarak neden böyle oluyor gebelikte istiyoruz korunmuyoruz
bimualla Arya_ylmaz benimde yumurtlamadan sonra aşırı akıntım oldu bi kaç gün sürdü şimdi daha normal. Neden bilmiyorum hiç ama aşırı akıntı gebelik için belirti deniliyor
Ozgee96 Arya_ylmaz kuzum eger boyle akıntın geliyorsa seni heveslendirmek istemem ama hamilelik belirtisi olabilir ben ordan anlamış test yapmıstim pozitifti ne migde bulantım ne hic biseyim yoktu sadece akıntıdan anladm
Sureyya1 Arya_ylmaz yumurtlama zamani oyle oluyor ne guzel yumurtlama zamaninizi bilirsiniz boylelikle
nagihanbirol26 Arya_ylmaz yumurtlama döneminde akıntının çok olması normal bende de yumurtlama zamanıma yakın akıntım başlıyor du öyle beyaz akıntı
bimualla Arya_ylmaz evet öyleydi uzuyodu bide garip bişey😄 normalde yarın regl günüm dün test yaptım negatifti o yüzden çok ümitlenmeden bekliyorum
bimualla Arya_ylmaz Ay insallah ya ama 9 kasım Regln seninki pozitife gecebilir bence, erken gebelik testi mi yaptın?
Arya_ylmaz Ozgee96 canım benim bendede belirti yok ama böyle yapış yapış beyazımsı akıntım var bugünde sabah kalktimda heryerim yapış yapış olmuştu tekrardan
Miracleee Arya_ylmaz bende 23 Ekim’de pik gördüm. Değerlendirdik ve beya akıntım var benim de hâlâ. Bu sabah test yaptım çok silik çizgi çıktı. İnşallah hamileyizdir canım. Benim bat 6 Kasım.
Miracleee Arya_ylmaz evet beyaz. Ama yapışkan mi bilmiyorum kontrol etmedim o şekilde. Ama iç camasirimda ve pecetede hep var
bademli_puding Arya_ylmaz gebelik şüphen varsa erken gebelik testi yap adetine beş gün varmış bişey varsa çıkar silik çizgi bile olsa çıkar yani