Tekoshi Yusufvolkan aynen dikkatli olmak da fayda var zaten günüm dolalı çok oldu her şey olabilir Allah korusun. Pazar günü ultrason var suyu kilosu filan anlaşılır o zaman, içim tam rahat eder inşallah
Tekoshi Yusufvolkan 40+5 pazar günü 42.haftaya gireceğim işte, ondan artık en ufak şeye acaba şimdi mi geliyor kafasına giriyorum
Yusufvolkan Tekoshi hayırlı ve kolay dogumunuz olsun inşallah benim 3.sezeryan ben günümü beklicem bakalım
Yusufvolkan Tekoshi hazirlikliysan bekleme kaldı sadece sen en ufak ağrıda bile dikkat ilk olduğu için anlamak zor oluyor malesef
Tekoshi Yusufvolkan cümlemizin inşallah, Allah sağlıkla, acısız kavuşmalar nasip etsin inşallah herkese 🤲🏻
Tekoshi Yusufvolkan evet burada okuduğum doğum hikayelerinde de görüyorum adet sancısı gibi başlıyor sonra şiddetleniyor diye, valla Allah sağ salim sağlıcakla kurtarsın ya herkesi
minikavakado ilk gebeliğimde bende yaşadım tereddüt etmiştim gitmiştim ama suyum gelmemişti turnusol kağıdı vermişlerdi amniyon sıvısında renk değiştiriyor gibi bişeyleri vardı tam hatırlayamadım ama
Tekoshi minikavakado evet kendimizde bakabiliyoruz da içimize sinsin diye geldik işte hastaneye bakalım
Tekoshi nez10 geldim hastaneye de iki test yaptı ilki negatif dedi ikincisinden emin olamadık öğleden sonra tekrar gel bidaha bakalım dedi