Mucizem33 Şuan 10 haftalık olduk ama cok merak ediyorum tabi once sağlık once ki hamileliğimde aşırı bulantı ve kötü geçmiştir simdi hic bulantı yok uyku ve göğüs hassasiyeti dışında farklı mi oluyor cinsiyeti
bendiyebiriii Mucizem33 benim de böyle. Hatta canım bol bol et, tavuk, balık ve hamur işi istiyor. İlk bebeğim ama duyan herkes erkek olduğunu düşünüyor. Ben de ilk hamile olduğumu öğrendiğimden beri oğlum olacağını düşünüyorum.🤷🏻♀️
Asyacetin1 Mucizem33 benimde 15.haftam doldu 14+5te cinsiyetimizi öğrendik aşırı uyuyorum aksamları ve göğüs hassasiyeti vardı baska belirtimiz yok oğlumuz olacak sizinkinide benzettim kendime gönlünüze göre olsun
Mucizem33 bendiyebiriii bana da ayni sekilde içimdeki his istek den öte sadece hissediyorum ve ruya da 3 defadir erkek gordum pipi gordum rabbim bilir tabi ki öncelik sağlıkli olsun
Mucizem33 bendiyebiriii bende ilk canim balık istemişti normal de diğer yemem canim ciğer istedi. Içli köfte yemem ama istemiştim . Rabbim sağlık sıhhatli evlatlar nasil etsin Insallah
bendiyebiriii Mucizem33 inşallah. Ben de istek olarak değil tamamen his. Yeter ki sağlıklı olsun da önceden cinsiyet seçerdim şimdi seçmiyorum tek düşündüğüm sağlığı🫠
Mucizem33 Asyacetin1 bende ayni sekilde baska gebelik belirgin yok kziimda cok çektim suan hersey cok güzell inah guzel haberlerde alırız