Asil_hatun Henüz kalkmadım 15 20 dkya kaldırmaya gelicek hemşire vişne suyu içtim simdi bekliyorum bana tavsiye verir.snz ne yapsam nasıl yapsam ilk kalkış nasıl olucak sonrası nasıl olucak karnıma sadece dokundu canm çok yandı bastiricakmi
girl_boy_annesi Asil_hatun canım sen ilk doğumunu normal yapmıştın dimi bu zorunlumu oldu bu arada hayırlı olsun 🥰
Plllvr111 Asil_hatun ilk kalktığında biraz canın acıyor ama yürüdükçe toparlanıyorsun. Sezeryanın tek ilacı bol bol yürümek. Zaten ilk kalkarken hissediyorsun bi acı yürürken geçiyor. Onun dışında yapılacak çok bişey yok benim bildiğim
Plllvr111 Asil_hatun bastırması da rahim masajı. Rahmin kendini toplasın diye belli aralıklarla yapılıyor. Doktoruna bağlı ne sıklıkla istediyse ona göre basarlar karnına
Asil_hatun Plllvr111 kanına bakicam dedi kan tahlili aldı bastiricakmsnz dedim kanin iyise bastirmam dedi
Nazli777 Asil_hatun ben şimdi 31.2 hamileyim 1 yil önce sezeruan oldum yururken cok zorlandim heyatimin en gotu gunlerinen biri oldu cunki bayilmişdim ben 200/100tansiyonla sezeruana girdigim için birden tansiyon yururken cokk dişdu
Nazli777 Elinden tutub kaldirdiglarinda seni duz kalk dayanmadan kalk ve otur biraz bekle sonra fuz yerinden ayaga kalk birde otur 2.3 defa boyle yap donra yavas yavas gezdirecekler 2.3 afdim atib oturacakdin
Asil_hatun Nazli777 simdi kaldirdilar zordu bira ama dayanilmicak gibi değil 3 adım sadece sonra oturttular yine sondayı cikarticak sonra tekrar yürü dedi
Asil_hatun girl_boy_annesi evet canm 2 normal dogumum var busefer çok yüksekte suni sanciylq bile inmedi en son sezeryana aldılar meğer kordon dolanmış boynuna kollarına ondan inmemiş
girl_boy_annesi Asil_hatun demek hayırlısı böyleymiş canım iyiki kabul etmişsin sezaryeni sağlıkla büyüsün prenses 🥰🤲🏼💜