68selda06 Merve2111 ulturasonda belli olmuyor alttan muane ediyorlar acilman varmi diye birde sancin varmi bebeğin kalp atışı nasıl diye nts den bakiyorlar acilman varsa sancin yoksa sunu sanci veriyorlar
Merve2111 68selda06 anladım teşekkür ederim 33 haftadayım bazen ağrılarım oluyor bebiş yerleşiyor gibi bazı annelerde ağrı olmadan açılma oluyor direk suni sancıyla doğuma alınıyor falan bilgi olmadığı için anlayamıyorum
Zeynppppp Merve2111 nts dede sancı çıkmıyor işte ikinci gebeliğim çıkmadı çatı muanesi zaten artık olsanda olur haftan gelmiş artık senin
Zeynppppp Merve2111 sıvıma baktılar ne sıvısı geliyor diye söyledim onlara mecbur bakmak zorundayız dediler
Zeynppppp Merve2111 yok çıkmadı yine hastaneden dönüyorum 3 cm açıklık varmış hala 3 cm di dünde evde yatıcam kanamada oldu elleriyle baktıkları için ciğer geliştirici vuruldum haftam küçük diye
Adacan Pazartesi ben gittiğimde doktorum ultrasonda görüyorum doğum sancin yok bebek gayet rahat dedi erken doğum riskim varda benim onun için kasılmalar ve hareketlerle anliyabiliyorlar sanirim
Zeynppppp Merve2111 her an çıkıp gideriz Allahın izniyle bir sorun olmaz 😌 Allaha emanet ettim kendimi ve bebeğimi içim rahat stres yapmıcam gerek yok strese hastane ortamında geriliyor insan işte biraz
Merve2111 Zeynppppp aynen öyle ister istemez insan stres oluyor yani rabbim hayırlısıyla kolaylıkla sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin 🤲
Zeynppppp Merve2111 Amin amin içimi ferah tutuyorum kötü düşünmemeye çalışıyorum 😌 kötü çağrıştırmamak için eğer şimdi doğsın şimdi doğsun diye uğraşırsam stres beni ve bebeği etkiler doğum gerçekleşir
Merve2111 Zeynppppp aynen öyle valla psikolojik olarak ne kadar iyi olursak o kadar bebiş içinde iyi olur ☺️