Merhaba hanımlar belki beni hatirlarsnz son 1 haftada 4 5 post açıp hep sorular sordum 1 haftadr çok sancim var 3. Normal dogumum olacaktı nasip değilmiş anlatmaya başlayayım pazartesi günü kontrolüm vardı bebeğim 3.250 kilosu alttan 3 cm açılma var ama bebek kanala inmemiş doktorum bol bol yürü gelecek pazartesi ye kadar iner inşallah diye gönderdi beni vu arada haftam 36+6 neyse eve geldim bol bol yürüdüm merdiven inip çıktım sancilarim düzensiz olsada var taki dün gece ye kadar hem haftasonunu annemlerde geçirmek için hemde 2 ogullarimi annemde bırakmak için annemlere geldim akşam oldu yemek falan yedik ben yemedim iştahım yok sancim hqfif büyük tuvalete sürekli çıkıyorum saat 7 8 gibi oldu en son babama dedim gidelim artık ben rahat değilim ağrılarım şiddetli değil ama rahatsız edici boyuta geldi doktorumu aradim sen hastaneye gec muayene etsinler bana haber verirler dedi eşimede haber verdim ben hastaneye geçiyorum doğum başlamışsa seni ararım gelirsn tm dedi geçtim ebe nts ye bağladı sancı var bebeğin kalp atışı yavaş bide alttan bakalim dedi baktı 5 cm açıklık ama bebek çok yukarda hayatta inmez dedi doktoru aradi doktorum sezeryana ne dersin dedi hayır hocam suni sancida da deneyelim inmezsse sezeryana geçeriz dedim tamam dedi suni sancı verdiler yerden yere kıvranıyorum bebek banamisjn demiyor ebe geldi kızım bak bebeğin kalp atışı düşüyor sen iyi değilsin bebek inmicek beni dinle sezeryana geç dedi kabul ettim hemen sezeryana alındım sırtımdan ine vuruldu hafifti qci hissetmedim hemşire sürekli sohbet etti doktorum espriler falan yaptı ve kızım doğdu meğer kordon her yerine dolanmış asla inmezmks aşağıya kızımı çıkarırken kusacak gibi oldm ama geçti karşımda giydirdiler kilosunq baktılar 2470 minicik ultrason daki gibi çıkmadı neyse odama geldim esim kızımın başında öpüyor kokluyor kizkardesim qyni şekilde kaynanam herkes nasl sevinmiş bebekte tatlı tatlı ağlıyor o an bütün agrilari unuttum yatağa aldılar karın ağrım ve sırt ağrım çok sürekli qgri kesici verdiler iyi geliyor simdi ayaklarımı yeni hissediyorum sonda takılı ayağa kalkamıyorum kızım 2 saat sonra kuveze alındı oksijeni azaldı diye durumu iyimis ama benim için de iyi oldu kalkip emziremiyordum inş gelene kadar toparlanirim henüz ayağa kalkmadım o süre nasil olur beni neler bekliyor bilmiyorum sezeryan olanların tavsiyesine ihtiyacım var sağlıcakla kalın 🥰🥰🥰