delettdmom66 Decavit ve gyno ferro sanol kullanan varmı doktorum yazdı bugun başladm gynoferrosanolu sabh aç karnina ictm decavitti simdi içtm ama 2 tane vitamin fazla mı acaba kafam çok karştı 🤔😕
Edirefp delettdmom66 gyno ferro sanol ve folik asit birlikte kullanıyorum. Fena bulantı yapıyor bende 😒😒
Burcinelly delettdmom66 aynılarını bende kullanıyorum hatta ek olarak 2 ilacım daha var. Çok değil onlar zaten farklı şeyler içeriyor
mom44 Ferro sanol kan yani demir ilacı bende kullanıyorum 1 ayı geçti sıkıntı olmadı hatta decaviti bırakayım mı diye 2 özrl doktora sordum tavsiye etmem çünkü her besinin vitamini bebrğe grçmez bu yüzden gerekli demişti
delettdmom66 mom44 ikisini aynı günmü kullanıyodun canm bn buna takldm ikisini ayni gün kullankyorum acaba bsy olurmu diye korktum biraz
mom44 delettdmom66 aynı gün canım sabah aç karnına içiyorum sonra masadan kalkmadan hemen decabit bide d vit 3 içiyorum geçen haftada magnezyum başladı bide onu içiyorum sıkıntı olmadı çok şükür
MdhTpz Edirefp ikisini bir kullanmanizi doktormu soyledi.zaten ferroda folik asit var yaziyo ustinde.Benim doktorum ikisini bir kullandirtmadi.
Edirefp mom44 evet var içinde benim doktorum ikisini birlikte iç dedi anlamadım. Benimde aklıma takıldı bu bi sorun olurmu acaba
MdhTpz Ferro bende kullaniyorum hamilelegimin basindan beri nerdeyse bi sikinti yaratmadi.ama decavit kilo yapti birden doktoruma soyledim birak dedi.
mom44 Edirefp o zaman normal 12 haftata kadar folik asit bırakma zaten bebeğin gelişimi için o ama ferroyu çok erken başkamıs bendede vardı demir eksikliği baya ama doktorum çok ıygın görmüyorum 3 aya kadar dedi