Kızlar gerçekten her zaman düşünürdüm acaba bende bu günleri görürmüyüm diye 🥺 ben ilk gebeliğimde 11+4 haftalık gebeydim bir mutluluk ile eşimle hastaneye gittik ve ultrasona bakarken doktorumun bir an modu düştü orda anladım kötü bir şey olduğunu ve yüzümüze acır gibi bakıp dedi ki bebeğin kalp atışı yok , o an öyle yıkıldım ki eşimle ben birbirimize sadece bakakaldık. Sonra kürtaj vs. Derken 1 ay kendimi toparlayamadım her gün ağlardım ve hep derdim ki bence ben bir daha hamile olamıycam gibi. Hep kötü düşünürdümmm ama ondan 2 ay sonra 1 haftalık adet gecikmesi ile direk kan vermeye gittim ve orada 3 haftalık hamile olduğumu öğrendimmm🥺 resmen ellerim titredi gözlerim doldu. Direk hastaneye gittik eşim ile ve orada gene kötü haber aldım bebeğin kesesi yamuk ve her an düşebilir dendi çok ağladım neden sağlıklı bir şekilde hamile kalamiyorum diye düşünüyordum 😢 her kontrole gittiğimde ya bebeğimin kafası aşağı da oluyordu ya bebeğimin eşinde kanama odakları oluyordu, ve yeri geldi hastane de yattım serumlardan başımı kaldiramadim, şuan da da bebeğimin kordonun da bir damarı eksik, ama olsun yeter ki evladımı sağ salim kucağıma alayım da ben Rabbimden başka isteğim yok 🥺 gerçekten hiç bir zaman 99 rakamını görüceğime inanmazdım şükür ki Rabbim gösterdi bundan sonrasını da Rabbime emanet ettim inanıyorum sağ salim kucağıma Alicağıma🤗🌸 kusura bakmayın kızlar uzun oldu ama içimi dökmek istedim birazcık 🥰 sizin kaç gününüz kaldı? şafaklar kaç ?🥰🤗