Likayolcusu Femara kullanarak planlı gebe kalmaya çalışıyordum beta değerim 18 çıktı hiç bu kadar düşük olup sorun yaşıyan oldu mu ve kasıklarımda ağrı var biraz dış gebelik falan olabilir mi biraz fazla evhamlı olabilirim ama merak ettim sadece ☺️
Mihrimahm Likayolcusu benim 17 çıkmıştı ilk sonra artmıştı adete bu kadar süre varken bence iyi çıkmış değer
Srdm Likayolcusu benimde 5 gün önce erken testte silik çıkmıstı kan verdim aynı gün 25 çıktı sonra yükseldi. Sende 2-3 günde bir kan ver yükseliyor mu takip et canım
Makarnaasigi Likayolcusu Hayırlı olsuuun🌸🌸Bu güzel haberi alıp niye durduk yere dış gebelik tanısı koyuyorsun kıaaaz böyle yazanları dövesim geliyor gerçekten 😂😂😂Allah’ın izniyle sağlıklı gebeliğin olacak ❤️Güzel düşünelim güzel olsun ❤️❤️
Karadasesra Likayolcusu benim 5 gün gecikmede 52.03 çıkmıştı gecikme olmadan test vermeseydin keşke çünkü o süreç seni yıpratıcak bir hafta daha dayan ondan sonra gecikme olursa tekrar test ver
Likayolcusu Karadasesra evde yaptığım üç teste silik çıktı biraz sabırsızım da ondan koşarak kan verdim gecenin köründe 😅
Karadasesra Likayolcusu o sabırsızlığı iyi bilirim ama şöyle bi açıklama yapıcam doktorlar bin üzerine çıkmayan beta hcg değerinde gebeliği onaylamıyolar belki kimyasal gebelik olabilir diye nırmalde 10 gün gecikme olmadan kan vermeyin diyolar ben 5 gün gecikmede kan verdim 52.03 dü normalde 2 günde bir değer 2 katına çıkarmış bana doktor dedi ki 5-6 gün sonra tekrar kan ver değerin düşük dedi ben 6 gün daha bekledim sonra yine kan verdim 1200 değeri gördüm ondan sonra gebeliği onayladılar
Likayolcusu Karadasesra ya doğrudur bende ilk kızımda 38 di sonra hiç sorun çıkmadı bende 2 gün önce vermiştim kan yarın sabahda gidip kan vericem bakalım bu sefer değer kaç olucak inşallah bi sorun çıkmaz 💓
Suheda11 Canım bende çatlatma iğnesiyle hemile kaldım. İğnenin 13. Günü 13.93 ile öğrendim. 3+3te öğrenmiş oldum. Şuan 5+5im keseyi gördük. Gayet normal ilerliyor. İnşallah senin içinde öyle olur. Hayırlı olsun inşallah 😍
Likayolcusu Suheda11 5 haftada kese görünüyor mu tam bende onu bekliyorum arada kan vermeye devam edicem ☺️
Likayolcusu Srdm aynen öyle yapıcam bu test ücretine de zam yapmasalardi 50/60₺ den 3 ay içinde 220 yapmışlar 🙁
Likayolcusu Umay255 ayy ne güzel aynen benim de var daha ama his ediyorum varr hislerim biraz kuvvetli 🥰
Uhuvvet Likayolcusu bende gittiğimde 16 çıkmıştı. Hiç beklemiyordum düzensizliğim vardı kontrole gidiyordum ki Rabbime şükürler olsun güzel haberler aldık. 2 güne bir kan verdim ve çok güzel artışı oldu çok şükür şu an 12 haftalığız Elhamdulillah ❤️