Meleklerininannesii Gaziantep’te önerebileceğiniz aile çift terapisi var mı eşimle gitmek istiyoruz bazı yaşadığımız sorunlardan dolayı buna çok ihtiyacımız var 🙏🏻😓
mavipapatyaa Meleklerininannesii İstanbul da belediyelerin bağlı olduğu terapistler var tanıdıklarımda gitti. İsterseniz sizde belediyenize sorun.
benkosarim Meleklerininannesii online uygulamalar var görüntülü görüşüyor sunuz bir bakın Google yada Google’a çift terapisi Antep yazın çıkan yerleri Bir arayın
minikturtam1 mavipapatyaa cift terapisimi veriyorlar sadece ? Benimde terapiye cok ihtiyacim var. Ama malum hayat şartları özel bir destek almak malesef maddi olarak zorluyor insani
mavipapatyaa minikturtam1 tanıdıklarım cift terapisine gittiler ama tek de vardır diye düşünüyorum. Çünkü görmüştüm ilçe kadın meclisi psikoloji bölümü diye. İsterseniz belediyenize sorun her belediyenin oluyor
Meleklerininannesii benkosarim anladım çok teşekkür ederim sağolun biz eşimle birebir görüşmeye gitnej istiyoruz da daha etkili olur diye düşünüyoruz açıkçası ama çok sağolun,☺️