Selam kızlar 39 +3 ten hikayemle çarşamba 02 11 2022 sabah 7 de çişim geliyor zannettim uyandım ama wc yetişemedim altıma kaçırdım sonra banyoya girdim üzerimi değiştim tekrar geldim yattım çişmi bebeğin suyumu anlamadım int baktım kokuyorsa idrardır diye kokladım idrar değildi eşimi uyandırdım kalk suyum geliyor diye kalktı ama bende ne ağrı ne sancı hiçbişe yoktu duşa girdim çıktım kurulunariken suyum akmaya devam ediyordu alen acele giyindim hazırlandım hastaneye geldik direk beni doğumhaneye aldı ebe alltan baktı hiç açılma yok bebek kakasını yapmış tehlikeli bi durum hemen nst bağladılar sonra doktorumu aradılar beni hazırladılar ve direk ameliyata aldılar tamamen bayılttılar doktorum öyle istedi bende kabul ettim sonrası yok bende uyumuşum bide baktım beni uyandırıyolar kızım nerde eşim nerde dedim kızın iyi odada eşinde kapıda bekliyo dediler öylece odaya çıkardılar kızımı verirler kucağıma sarıldık sonra emzirmeye başladım sonra gaz çıkarmam için beni aya kaldırdılar yürüttüler baya bi merdiven indim çıktım gaz çıkardım sonra büyük tuvaletimi yapmamı istediler ama yapamadım çünkü çorba ve meyve suyundan başka birşey yedirmediler yapamadığım için sabahta doktorum taburcu etmedi o yüzden hastanede 2 gece kaldım en sonunda lağmann yaptılar bana hiç acımadı canım anlamadım bile ama yinede doğal yapmak lazım dediler bende hala bekliyorum sabah kadar bakalım ne olacak herşey bi yana kızım bi yana doğması için gün sayarken şimdi koynumda uyuyor Allah hepinize hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin inşallah benim hikayemde böyle arkadaşlar sormak istediğiniz bişey olursa cevaplarım iyi geceler