Yarenkara Annişler selam 16 haftalık gebeyim alaturka tuvalet kullanıyorum klozette rahat edemiyorum aranızda benim gibi olan varmı bebişlere bi zararı olurmu 🥹🫢
mervebeklevic Yarenkara ilerde istesen de oturtmayacaksın bende başlarda alaturkaya otururdum şimdi klozet 😂 asla oturtamıyorum felaket açıyor karnım
Gizem_alan Yarenkara klozeti tavsiye etmiyorlar zaten yer tuvaletinde idrar komple çıktığı için daha çok tavsiye ediyolar klozete otururken bile ayağınızın altına tabure koyun o bacaklar çömelme pozisyonunda olsun demişti ebe bana
Esrauysal Yarenkara ufaktan zorlanmaya başladım bende ama yok kuzum Bi zararı olmaz sanki her hamile karının evinde klozet mi vardı 😂
Papatyaa_01 Yarenkara yarın 18 haftalık oluyoruz bende aynıyım klozeti asla içim almıyor yani :) normal wcdede korkuyorum çocuk sıkışıyo mu eziliyo mu diye 🤦🏻
Ozlemmisss Yarenkara Alaturka çok daha sağlıklı su an bende onu kullanıyorum ama göbeğim büyüdüğünde mecbur klozete geçiçem ayagımın altına da Bi tabure koyucam. Sağlıklı olan alaturka. Eskiden klozet mi vardı 😄