momlife_7 Kızlar merhaba 11+5 haftalık hamileyim nar yenir mi hamilelikte zararlı değil diyorlar ama eminde değilim fikri olan varmı acaba ? 🫤
Nazendehanim momlife_7 ne gibi zararı olduğunu söylüyorlar mi ,bazı besinler kan sulandiriyor. Nar da onlardan biri sanırım düşük riskiniz varsa çok yenmemeli tabi bu bilgi doğruysa
quneermoom momlife_7 bende senin olduğun haftalar da iki güne bir 1 tane tükettim hiçbir sıkıntı yaşamadım aksine daha sağlıklı bebeğin gelişimi için
Citlembikk momlife_7 ben de kan pıhtılaşma sorunu var nar o yüzden çok yeme diyorlar zaten iğne vuruyorum bide nar da kan sulandırıcı olduğu için sakıncalı olabiliyormuş belki bu yüzden demişlerdir
Nazendehanim momlife_7 ben bitek hurma rahim kanallarını gevsetiyor çok yememk gerekiyor ilk zamanlarda diye biliyorum. Onun dışında.meyve ve sebze yani doktor herhangi bir şey belirtmedigi müddet milleti duymayın
Denizahsen Citlembikk başka hangi yiyeceklerden uzak duruyorsunuz acaba ? Bende de kan pıhtılaşmasına yatkınlık var sonucumu birkaç gün önce öğrendim daha iğneye başlamadım ama
Pitircigin_annesi Citlembikk Kan pıhtılaşma sorununuzu genetik test ile mi anladınız yoksa doktor mu söyledi . Bana kan pıhtılaşma sorunun var dedi ama test istemedi coraspin verdi
Citlembikk Pitircigin_annesi evet ben daha önce bi düşük yaptım 5 haftalıkken ablam da kan pıhtılaşma sorunu olduğu için iki hamileliği boyunca iğne vurdu her gün sonra bana dedi genetiğine baktıralım gittim baktırdım orda çıktı sonra doktora gösterdim hamile kaldığım gibi gittim o gün iğne başladık hemen
tecrubesizanneadayi12 momlife_7 ayy canım çekti şimdi😄gidip manavdan alayım nolacak kız meyve sonuçta zararı olmaz