ilkimbebee 1prensannesi__ Mehmet beye randevu aldım fakat senin bildiğin özel detaylı yapan bir yer var mı
1prensannesi__ ilkimbebee Maalesef canım bende yeniyim Malatya’da hep eğitim araştırma gittiğim için tek orayı biliyorum diğerleri nasıl bilgim yok ama park hospital var kernekte arkadaşım oraya gidiyordu bi ara sor istersen
Mrvbnbg2208 ilkimbebee ben parkta takipliyim ama kim yapıyor bilmiyorum, ama benim doktorum kendi ayrı yeten odasında da yaptı ara bir sor istersen parki kim yapıyor diye gerçi ücretler de bir hayli arttı ama
Mervemm Mrvbnbg2208 ben mail atmıştım Selahaddin Gürkan a oda bana sosyal yardim iletildi diye mail attı numarası atti sosyal yardim aradım hemen dediler evet haberimiz var.
Mervemm Minibebe dur atayim canim. selahattingurkan@malatya.bel.tr burdan dogum yapacagimi ve hosgeldin bebek paketi istediğimi ilettim. 2020 yılında.
Mervemm Minibebe aa bizde oyl3 degildi. Ama gidersen de verirler nerde oturuyorsun Yeşilyurt mu Battalgazi mi.
Mervemm Minibebe bir arkadaş daha basvurdu o ada sosyal hizmetler gelin demis. ayni size dedigi gibu banada aslinda gel dediler de ben hMileyim korona var gelemem dedjm eşimde yok.
Can-44 Yeniyim ve malatuadayimm 5+4 gebeyimm bugün biraz kahverengi lekelenmelerim oluyor ve korkuyorum doktorum turgut Murat pektekin eğitim arastirmada basina böyle gelen var mi kizlar
Mervemm Can-44 tavsiye etmiyorum o doktoru serdar büğrü çok övüyorlar devlette . Ben turgut gittim ilk gebeligimde kan sulandırıcu kullanıyordum. Bana vermedi özele gittim 20 haftada nsl vermez dedi sen gebelik zehirlenmesi geçirmişsin. M