Buse01 28+6 haftalik hamileym belve kalca kemigi agrisindan olucem su iki gundur dayanamiyorum yatsam olmuyor saga sola donsem olmuyor ayaga kalksam olmuyor napacagimi sasirdim artik dayanamyrm yuzustude yatamiyorum sizinde oylemi neler yapiyorsunuz acaba
Kumral60 Buse01 canim benim is yaptığım da eglip kalktigimda cok oluyor öldürüyor dedigin gibi en iyi gelen sicak dus canim rahatlatir seni. Ben birde popomun altina kucuk yastik koyuyorum iyi gelio.
CansuDemir Buse01 36+2 bel neydi? Bacak kimindi? Kaburgam neredeydi? Sevgi neydi sevgi emekti... Ağrılardan böyle beynim yanabiliyi Yastık daha çok yastık 😁
Seyma18 Buse01 benimde yorulunca falan çok ağrıyor bel yastığı iyi geliyor diye duydum bı araştır istersen
Calasun Buse01 calsium aliyormusun ben icemedigim icin birakmistim bende oyle agrilar cektim doktora gittim basla kesilir dedi oylede oldu kremle sirtina oturdugun yerde masaj yapsin biri iyi geliyo oda😔
busra6161 parol icmeden asla gecmiyor bende o bel ağrısı😑bu zamana kadar hep normal denildi siyah leke geldi gttim bu seferde erkn dogum riskin var denildi belime bicak saplaniyor gbi agri cok iyi anliyorum seni Allh yardmcimix olsn 26+3um bnde
Calasun Buse01 bende içemiyorum ama mecburum degerlerim çok düşük çıkıyor bebeginde ihtiyacı var gelişimi için vitaminlere biraz zorla bence kendini 😢 günde 5 tane farklı ilaç içiyorum çok zor ve kötü 🤷♀️💞